Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SPIC face pasajul de la Micălaca

Pasajul peste Calea Ferată Arad – București de la Micălaca are constructor. Este vorba de Spic SRL.

„După ani de așteptare și tergiversări, după scenarii incredibile și multe supărări, avem, în sfârșit, o firmă câștigătoare a licitației pentru pasajul peste calea ferată din Micălaca!”, a anunțat președintele CJ Arad, Iustin Cionca, pe pagina sa de Facebook.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunță ca a fost stabilit rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Pasaj denivelat pe centura de ocolire Arad (DN 7 km 540+248) peste CF Arad – București”. Ofertantul desemnat câștigător este SPIC SRL, cu o valoare de 31.146.994,98 lei fără TVA.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații, respectiv după soluționarea contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, dacă va fi cazul.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Mai multe instituții și companii din Cluj-Napoca au întreprins acțiuni de curățare a Someșului și propun măsuri pentru apele subterane

Ziua Mondială a Apei la Cluj: ecologizare pe Someș, management sustenabil

Articolul următor
Grupul clujean de brokeraj a înregistrat compania BRK Power Energy (BRKEE), având ca obiect principal de activitate producția de energie electrică.

BRK Financial intră pe piața energiei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share