Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SPIC face pasajul de la Micălaca

Pasajul peste Calea Ferată Arad – București de la Micălaca are constructor. Este vorba de Spic SRL.

„După ani de așteptare și tergiversări, după scenarii incredibile și multe supărări, avem, în sfârșit, o firmă câștigătoare a licitației pentru pasajul peste calea ferată din Micălaca!”, a anunțat președintele CJ Arad, Iustin Cionca, pe pagina sa de Facebook.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunță ca a fost stabilit rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Pasaj denivelat pe centura de ocolire Arad (DN 7 km 540+248) peste CF Arad – București”. Ofertantul desemnat câștigător este SPIC SRL, cu o valoare de 31.146.994,98 lei fără TVA.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații, respectiv după soluționarea contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, dacă va fi cazul.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Mai multe instituții și companii din Cluj-Napoca au întreprins acțiuni de curățare a Someșului și propun măsuri pentru apele subterane

Ziua Mondială a Apei la Cluj: ecologizare pe Someș, management sustenabil

Articolul următor
Grupul clujean de brokeraj a înregistrat compania BRK Power Energy (BRKEE), având ca obiect principal de activitate producția de energie electrică.

BRK Financial intră pe piața energiei

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share