Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BRK Financial intră pe piața energiei

Grupul clujean de brokeraj a înregistrat compania BRK Power Energy (BRKEE), având ca obiect principal de activitate producția de energie electrică.

Grupul financiar clujean a înregistrat compania BRK Power Energy (BRKEE), având ca obiect principal de activitate producția de energie electrică.

Casa de brokeraj listată la bursă este una dintre cele mai active din România, cu venituri de 28 de milioane de lei, conform Profit. Acțiunile noii societăți sunt deținute în proporții egale (câte 50%) de BRK Financial Group și de subsidiara sa de administrare de fonduri de investiții SAI Broker.

Administrator al BRKEE este Alina Pop, fost președinte al Electrogrup, deținut de Teofil Mureșan, Simion Mureșan și Marian Pantazescu. Pop este acum director de operațiuni la Sitel Group – managementul relațiilor cu clienții.

Capitalul de pornire al BRKEE se cifrează la 500.000 lei. BRK Financial, condusă de Monica Ivan (foto), este singura firmă românească de brokeraj listată la BVB. Cel mai mare acționar individual este Societatea de Investiții Financiare Muntenia (18,47%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

SPIC face pasajul de la Micălaca

Articolul următor

PAB România a început lucrările la podul Andrei Şaguna peste Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share