Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Start la târgurile de primăvară în Arad

După doi ani de pandemie, când organizarea de târguri a fost ca și inexistentă în format fizic, la Arad de vor organiza două târguri, în această primăvară.

Primul dintre ele, Confort Construct & Instal 2022, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, în perioada 8 – 10 aprilie, la Expo Arad, va aduce în fața vizitatorilor tehnologii și materiale de construcții, mobilier și decorațiuni interioare, echipamente și materiale pentru instalații de încălzire, climatizare, electrice și sanitare, energii regenerabile, imobiliare, soluții eficiente pentru reducerea costurilor utilităților.

Confort Construct & Instal, considerat cel mai mare târg de profil din vestul României, adună în fiecare an firme din România şi Ungaria, târgul fiind vizitat de mii de persoane, specialiști, agenți economici și public larg.
În aceeași perioadă, tot la Expo Arad vor avea loc: Târgul Primăverii, unde vor fi expuse: flori, amenajări peisagistice, articole pentru grădinărit, mobilier de grădină, bunuri de larg consum, mobilier și decorațiuni, produse handmade, jucării, articole hobby si oferte turistice; și Târgul Arpicultura, unde se vor găsi echipamente și produse pentru apicultori, miere și produse apicole, dulciuri, etc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Stadiul de execuție a lucrărilor de pe Centura Zalău este la 20% după un an. Restul de 80% trebuie executat de chinezii de la Synohidro în tot atât timp.

Cum merg lucrările pe Centura Zalău. “Antreprenorul să mărească mobilizarea”

Articolul următor

Hai la Târgul de Cariere - Sibiu, 29 și 30 martie - să faci primul pas spre jobul mult visat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share