Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sports Festival, reluat după doi ani de pauză

Organizatorii celui mai mare eveniment de profil din lume, Sports Festival, au confirmat reluarea acestuia în 2022.

Organizatorii celui mai mare eveniment de profil din lume, Sports Festival, au confirmat reluarea acestuia în 2022.

Fostul internațional Adrian Mutu a fost în vizită pe Cluj Arena pentru a pregăti ultimele detalii tehnice pentru meciul său de retragere (12 iunie). El a făcut un antrenament juniorii locali. La partidă va fi prezent și Gheorghe Hagi. “Meciul oficial de retragere este un eveniment pe care îl așteptam demult. Mă bucur că, după o perioadă grea pentru toată lumea, vom putea în sfârșit să îl organizăm”, a spus Mutu.

La Cluj va avea loc și meciul de retragere a fostului tenisman Horia Tecău (10 iunie). Meciul a fost programat inițial în 2020, fiind amânat din cauza pandemiei. Alături de Tecău va fi în teren campioana Simona Halep. Biletele vor fi puse în vânzare, din 5 aprilie, pe platformele Sports Festival și Entertix. Cei care au bilete achiziționate în 2020 vor putea, până în 5 aprilie, să își descarce biletele cu noile coordonate.

“Este important să ne reconectăm cu pasiunile noastre. Să fim din nou împreună sportivi, antrenori, campioni, fani de toate vârstele, uniți într-o comunitate, din pasiune pentru sport”, susține Mirel Alexa, director executiv al Sports Festival. Acesta este cel mai mare eveniment din România dedicat sportului. Vor mai avea loc cursuri gratuite de inițiere în 30 de sporturi, demonstrații sportive, competiții pentru amatori, discuții cu mari campioni și specialiști din sport.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Calitatea serviciilor prestate îi nemulțumește cel mai mult pe consumatorii timișeni

Articolul următor
Compania de Apă Someș (CAS) a finalizat cea dintâi mare investiție europeană derulată pe teritoriul județului din megaproiectul de 355 de milioane de euro.

Apă Someș a finalizat prima mare investiție din megaproiectul Cluj - Sălaj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share