Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O nouă ediție a Internship 2.0, cu susținerea JTI

Internship 2.0, primul proiect de învățare la distanță demarat în România, derulează în acest an o nouă ediție, începând cu data de 2 mai. Cu o durată de trei săptămâni, internshipul este gratuit, se desfășoară doar online și se adresează tuturor pasionaților de marketing și comunicare.

„Internship 2.0 își propune să descifreze pentru participanți problemele și oportunitățile mediului online, punând accent pe învățarea prin practică. În momentul de față, cred că acest tip de stagiu este cu atât mai relevant pentru viitorii profesioniști în comunicare sau marketing. Ne dorim ca la finalul a trei săptămâni intense, cu proiecte având termene foarte strânse, fiecare participant să dețină principiile de bază și abilitățile necesare pentru a lucra în online, fie că o vor face în calitate de freelanceri sau angajați în agenții sau companii”, declară Sorin Tudor, inițiatorul proiectului.

Programul este structurat pe cinci module: un modul de scriere și gândire creativă, un modul de comunicare și strategie online și un modul “corporate”, la care, începând din 2020, se mai adaugă un modul de managementul crizei și gestionarea fake news.

Prima ediție a Internship 2.0 a avut loc în 2009. Până în prezent, în cele 13 ediții, Internship 2.0 a avut aproape 180 de participanți, o bună parte fiind astăzi profesioniști recunoscuți în domeniul marketingului și comunicării online.

Detalii suplimentare pot fi accesate pe blogul sorintudor.ro și pe site-ul WebCultura.ro. CV-ul și o scrisoare de intenție pot fi trimise până la data de 1 mai, la adresa sorintudor.ro@gmail.com.

Sorin Tudor, profesor de Promovare Digitală în cadrul Universității din București, are o experiență de 15 ani în comunicarea în mediul online, timp în care a oferit consultanță unora dintre cele mai importante companii din domeniu. În 2008 a publicat prima carte de marketing politic de după decembrie 1989. A participat ca speaker la numeroase conferințe interne și internaționale și este unul dintre specialiștii cunoscuți în comunicare.

Internship 2.0 se desfășoară și în acest an cu susținerea JTI.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

SONDAJ E.ON: Circa 27% din centralele termice pe gaz din România sunt mai vechi de zece ani și ar trebui înlocuite

Articolul următor
INNO, departament al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), a organizat, la Cluj, un eveniment de relansare a platformei.

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest și-a relansat platforma INNO

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share