Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Element Industrial livrează prima fază din ELI Park 3, cu un grad de închiriere de 90%

ELI Park 3

Dezvoltatorul Element Industrial anunță inaugurarea primei faze a proiectului logistic ELI Park 3, în zona Buftea-Chitila. Noul centru de distribuție, în suprafață de 18.500 mp, este închiriat în proporție de 90% către chiriași din industria e-commerce, producție și retail business to business.

„In urmă cu câțiva ani ne-am dezvoltat o strategie diferită de majoritatea jucătorilor din logistică. Am dezbătut cum va arăta viitorul – unde și de ce tip vor fi următoarele nevoi logistice din zona Bucureștiului. Datele ne-au arătat ca potențialul este legat de Nord-Vest, dar nu oricum: personalizare pe industriile care cresc – de la e-commerce până la retail. Acestea au nevoi extrem de specifice în termeni de spații, servicii sau disponibilitate a forței de muncă. Suntem convinși că hubul din zona Buftea Chitila reprezintă baza noului pol de pe harta logistică a zonei metropolitane București. Mai mult, dinamica sa va crește exponențial, odată cu finalizarea A0 – noua centură a Capitalei”, explică Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial.

Pe lângă investițiile din hub-ul Buftea-Chitilea, Element Industrial este deja unul dintre cei mai dinamici jucători din piața de logistică locală: are în desfășurare mai multe proiecte situate în Bacău, Ploiești sau Brăila. Planul companiei este de a dezvolta 500.000 mp de spatii logistice până la finele lui 2026. Mai mult, toate proiectele sub marca „ELI Parks” respectă standardele internaționale de clasă A, utilizând concepte și tehnologii moderne.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
SeedBlink-echipa-2021

SeedBlink lansează o piață secundară, prin care investitorii pot tranzacționa între ei activele pe care le dețin

Articolul următor

Syn Trac va deschide o fabrică de tractoare în Parcul industrial Ghioroc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share