Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Extensia UTCN de la Bistrița s-a pus în mișcare. Leoni Wiring își așteaptă viitorii angajați

”Târgul de viitor” pentru elevii bistrițeni a adus astăzi la Bistrița cele mai importante universități din România. Și peste 1000 de elevi care pot să răspundă după ziua de astăzi la întrebarea: “Eu ce fac cu viața mea?” Tinerii au nevoie de o direcție clară și de oportunități, iar târgul de astăzi de la Liceul InfoEl aduce acasă la Bistrița aceste oportunități pentru tineri. Îl felicit pe Gabi Urs și pe inimoșii voluntari de la Asociația POV21 pentru organizarea foarte bună a acestui eveniment. Sunt tânăr și sunt un susținător al tinerilor și al oportunităților pentru tineri. Atât la nivel local cât și în Parlamentul României! Oportunitățile pentru elevii bistrițeni vin din partea următoarelor universități: ● Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (Facultatea de Matematică și Informatică). ● Universitatea Tehnică Cluj-Napoca ● Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași ● Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava ● Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu ● Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași ● Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca - Extensia Năsăud ● Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iaşi ● Universitatea de Vest Timișoara ● Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța ● Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia ● Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca Mult succes tuturor elevilor și un drum bun în viață! Sunt alături de voi și cred în voi!

Compania de cabluri auto Leoni Wiring Systems (LWS) a popularizat în rândul viitorilor studenți din Bistrița-Năsăud centrul său de excelență.

LWS a participat la Zilele Porților Deschise organizate de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) – Filiala Bistrița. Viitorilor studenți le-a fost prezentată oferta educațională pentru anul universitar 2022-2023 și oportunitățile de carieră oferite.

“În cadrul grupului german, fabrica noastră este recunoscută pentru centrul de excelență pe care l-a construit aici. Desigur, și pentru specialiștii care lucrează în unitățile de producție din Bistrița și restul României. Unii dintre ei sunt chiar foști absolvenți ai UTCN.

Felicităm conducerea extensiei din Bistrița și Consiliul Județean pentru eforturile de a atrage investiții în educație care să le permită tinerilor să învețe la cele mai înalte standarde. Îi asigurăm că din partea noastră vor avea tot sprijinul necesar pentru a pregăti studenții pentru cariere de succes”, conform LWS.

Producătorul de componente auto din Bistrița a încadrat 44 de femei refugiate în țara noastră în urma războiului din Ucraina. Angajatele de la Leoni sunt cazate la un hotel din Bistrița, multe fiind însoțite de copii.

Producătorul de cabluri din grupul german Leoni, cu 5.172 angajați în 2020, furnizează sisteme de cablaje pentru producători internaționali premium de mașini. Cu 13.000 de salariați în România, Leoni este unul dintre cei mai mari angajatori industriali din țara noastră.

Au participat universități din opt orașe

”Târgul de Viitor” pentru elevii bistrițeni a adus cele mai importante universități din România. Și peste 1.000 de elevi care pot să răspundă după ziua de astăzi la întrebarea: “Eu ce fac cu viața mea?” Tinerii au nevoie de o direcție clară și de oportunități, iar târgul aduce acasă la Bistrița aceste oportunități pentru tineri”, a spus deputatul Bogdan Gruia. La eveniment au participat universități din Cluj, Sibiu, Timișoara, Alba Iulia, Iași, Suceava, Constanța. Târgul a fost găzduit de Colegiul Tehnic Infoel.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CCIR susține proiectul european de înfrățire cu camerele de comerț regionale ucrainene

Articolul următor

SHARE Architects prezintă expoziția ‘’IMAGINARIUM’’

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share