Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Corteva Agriscience deschide primul Centru de Tehnologii Aplicate Semințelor din Europa

Creșterea continuă se datorează angajamentului Corteva de a ajuta fermierii să-și mărească productivitatea și calitatea culturilor printr-un portofoliu extins de produse și servicii care combină genetica, soluțiile de protecție a plantelor și agricultura de precizie.

Corteva Agriscience a deschis un nou Centru de Tehnologii aplicate semințelor (CSAT) în Sud-Vestul Franței, pentru a sprijini agricultorii europeni să ia un start bun în obținerea unor recolte bogate.

Centrul din Aussone este primul din Europa și al treilea la nivel mondial. Acesta se va concentra pe dezvoltarea serviciilor, cu investiții solide în cercetare, ca parte a noilor soluții de tratare a semințelor ce vor ajuta producătorii să facă față provocărilor unui sector agricol aflat într-o continuă schimbare. Noul CSAT poate ajuta fermierii să asigure aprovizionarea pieței și să producă mai mult cu mai puține resurse.

CSAT servește drept laborator, centru de testare și stație de tratare a semințelor, cu procese riguroase în descoperirea, formularea și testarea în condiții reale a tehnologiilor specifice semințelor. Acest proces asigură protecția plantelor prin tratamentul aplicat seminței, soluție eficientă la provocările întâmpinate de agricultori și care, simultan, livrează valoare.

Drept urmare, din ce în ce mai mulți fermieri pot beneficia de inovații în tratamentul semințelor, asigurând precizia dozei de aplicare, performanțe îmbunătățite în câmp și productivitate crescută, precum și un plus de sustenabilitate, în conformitate cu Obiectivele de durabilitate pentru 2030.

De asemenea, CSAT va colabora cu parteneri de afaceri pentru a furniza servicii și teste care pot ajuta la îmbunătățirea calității tratamentelor aplicate semințelor. Igor Teslenko, Președintele Corteva Europa, a declarat: “Deschiderea primului CSAT din Europa este o veste foarte bună pentru inovare care va ajuta și va oferi fermierilor instrumentele de care au nevoie pentru o producție alimentară durabilă.

“Deoarece tehnologiile aplicate semințelor implică tratarea acestora ca alternativă la tratamentele fitosanitare în câmp, pot contribui la reducerea amprentei de mediu a agriculturii. Credem într-o abordare participativă – de aceea le oferim partenerilor acces la serviciile noastre de formulare și testare. În acest mod, fermierii sunt sprijiniți în obținerea celor mai bune produse de pe piață”.

“Corteva Agriscience a investit aproape 6 milioane de euro în acest proiect, ca parte a eforturilor de a consolida oferta pe segmentul de semințe. Suntem o companie care se axează pe cei care produc și pe cei care consumă, iar acest centru îi va ajuta pe fermieri să-și sporească productivitatea și să satisfacă cerințele consumatorilor pentru o agricultură sustenabilă.”

Compania Cortea Agriscience oferă în același timp o serie de soluții care implică tratarea semințelor, inclusiv Lumiposa™ și Lumivia™ pentru tratamentul cu insecticid, Lumisena™ și Lumiflex™ pentru tratamentul fungicid și Lumidapt™, un nutrient de creștere aplicat direct semințelor.

Despre Corteva Agriscience

Este o companie globală, eminamente agricolă, tranzacționată pe bursă, care oferă fermierilor din întreaga lume cel mai complet portofoliu din industrie – inclusiv un mix echilibrat și divers de semințe, soluții pentru protecția culturilor și soluții digitale axate pe maximizarea productivității și creșterea randamentului și profitabilității.

Având în portofoliu unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură și o linie de produse și tehnologii de top în industrie, care pot genera creșteri viitoare, compania se angajează să colaboreze cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă și asigurând progresul generațiilor viitoare. Corteva Agriscience a devenit o companie independentă listată la bursă pe data de 1 iunie 2019 anterior fiind divizia agricolă a DowDuPont.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a lansat licitația pentru extinderea pistei la Aeroportul Oradea

Articolul următor
Creatorii de conținut din Cluj au câștigat, din postările de pe Instagram sau TikTok, 58.000 de euro în primele trei luni ale anului, arată datele FameUp

Influencerii din Cluj au câștigat 58.000 € în trei luni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share