Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea Oradea, la Târgul de recrutare a studenților VEF, de la Istanbul

În zilele de 8 și 9 aprilie 2022, Universitatea din Oradea a participat, prin reprezentanții ei din cadrul Biroului Admitere 365, la Târgul de recrutare a studenților VEF Turcia, Istanbul.

Pe la standurile târgului au trecut peste 2.000 de elevi, părinți sau alte persoane interesate, venite din toată Turcia. Alte sute de persoane au „vizitat” târgul în mod virtual, acesta desfășurându-se în format hibrid. Organizatorii au asigurat tuturor celor interesați posibilitatea de a accesa online oferta educațională a Universității din Oradea.

Participanți

Participare numeroasă la târg

La acest important eveniment educațional internațional au luat parte echipe de promovare ale unor centre universitare din: Marea Britanie, Canada, Irlanda, Polonia, Statele Unite ale Americii, România și Turcia, plus 15 agenții de recrutare și centre lingvistice pentru obținerea certificatelor: IELTS, TOEFL și CAMBRIDGE.

Total
11
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Maramureș va avea terminal de 23 milioane €. Cum arată obiectivul

Articolul următor
Furnizorul de soluții de transformare digitală Zitec recurge la angajări și la orașe unde nu are birouri fizice, precum Cluj sau Timișoara.

Zitec va lucra cu personal de la distanță, din Transilvania și Banat

Citește și:
Citeste mai mult

Tichete cadou de Ziua Bărbatului

Propunerea vine din partea Gabrielei Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. „Vin cu o veste bună…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
11
Share