Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Immofinanz își modernizează mall-ul din Baia Mare

Grupul Immofinanz va demara procesul de modernizare a centrului Vivo din Baia Mare.

Grupul Immofinanz va demara procesul de modernizare a centrului Vivo din Baia Mare. Planurile includ renovări ale spaţiilor comune de la etajele 1-2 și o redefinire a conceptului din zona de food-court de la etajul 3.

Anul trecut, Immofinanz a început la 1 iunie lucrări de renovare, reamenajare, modernizare, conform 2M News. Decizia a fost generată de retragerea retailerului Cora din cel mai mare spațiu comercial închiriat la parter. Lucrările au cuprins o treime din suprafață, timp de cinci luni. Ele au fost finalizate, în 2021, prin inaugurarea a 13 noi magazine.

Mai bine de jumătate dintre acestea sunt apariții în premieră pe piața comercială din Maramureș. Proiectul a implicat o finanțare de 7 milioane de euro, conform Geaninei Ungureanu, senior leasing & asset manager retail la Immofinanz. Mall-ul a fost inaugurat în 2010, ca Gold Plaza, printr-o investiție de 97 de milioane de euro.

Inițial se afla în proprietatea fondului de investiții austriac Immoeast (80%) și a companiei ungare Futureal Group (20%). Ulterior austriecii au cumpărat participațiunea maghiară. Noua denumire datează din 2016, când Gold Plaza a fost trecut în portofoliul dezvoltatorului imobiliar austriac Immofinanz. Acesta este acționar majoritar, cu 54,6%, în Immoeast.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Sucursalele Regionale Cluj și Timiș ale Băncii Naționale a României (BNR) vor putea fi vizitate timp de două zile. Instituția va organiza, în perioada 18-19 aprilie, intervalul 11:00-18:00, „Zilele porților deschise la BNR”. Cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la înființare, BNR deschide vizitatorilor Palatul Vechi din București, sucursale regionale și agenții din teritoriu. Cei interesați vor avea acces în Sala “Ion Lapedatu” din cadrul Sucursalei Regionale Cluj a BNR, situată în centrul orașului cu intrare din Piața Unirii, nr. 7. Publicul larg va avea ocazia să admire vitraliile și tablourile din mozaic realizate de artistul Miksa Roth, expoziția temporară "BNR și Marea Unire". Sunt vizitabile șase unități din Transilvania și Banat Expoziția intitulată “BNR și Marea Unire” surprinde o parte din acțiunile băncii din perioada primului război mondial. Pe lângă activitatea BNR de a îndeplini nevoile de finanțare ale statului și evacuarea sediului la Iași, sunt prezentate monede și bancnote emise în aceea perioadă precum și unele din clișeele aferente. Vizitatorii vor avea acces, în egală măsură, la informații referitoare la istoria, arhitectura şi identitatea BNR și vor primi un set de materiale promoționale cu imagini și informații succinte despre fondatorul băncii, Eugeniu Carada, și istoria monedei naționale. În zilele de 18-19 aprilie, publicul larg poate vizita sediul istoric al BNR, precum și sucursalele regionale Cluj, Constanța, Dolj, Timiș, Iași și agențiile din Argeș, Brașov, Bihor, Buzău, Gorj, Maramureș, Sibiu și Suceava.

Banca Națională se deschide publicului din Cluj și Timiș, înainte de Paște

Articolul următor
Noul operator aerian autohton Air Connect își va începe activitatea din iunie, fiind vizare aerogări precum Cluj-Napoca, Timișoara sau Baia Mare.

Air Connect va descinde pe aeroporturile Transilvaniei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share