Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tandem: O cramă din România și una din Republica Moldova au lansat o colecție de vinuri comună. Investiție de 300.000 euro

adrian trofim miron radic castel mimi liliac

Crama Liliac din România și Castel Mimi din Republica Moldova au lansat o colecție de vinuri comună, în cadrul unui parteneriat ce presupune o investiție de 300.000 de euro.

Colecția de vinuri lansată se numește Tandem Wines – vinul prieteniei. Cele două vinării estimează că în primul an de la lansarea colecției de vinuri Tandem se vor vinde 60.000 de sticle.

„Tandem este una dintre ideile pe care am reușit să le transformăm în realitate, și nu oricum, ci cu ajutorul Castel Mimi și a prietenului meu bun Adrian”, a menționat Miron Radic, CEO Crama Liliac. „(…) România este o țară strategică pentru noi, atât prin prisma unei piețe prolifice, cât și de dragul unei istorii trăite împreună. Un proiect cum este Tandem nu putea ieși așa bine decât în colaborare cu crama Liliac”, a punctat și Adrian Trofim, General Manager Castel Mimi Wine & Resort, citat de forbes.ro.

vinuri tandem

Radic și Trofim sunt foști colegi de facultate. Colecția Tandem este formată dintr-un vin roșu (cupaj Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră), rosé (Merlot) și alb (cupaj Sauvignon Blanc și Fetească Regală).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centrul de Inginerie Bosch își extinde activitățile de dezvoltare în București

Articolul următor
Falșii oieri trebuie opriți să mai primească ajutoare de la stat, susține Adrian Oros, prorector al Universității de Științe Agricole Cluj.

Fostul ministru al agriculturii, la Ghiță Ciobanul, în Sălaj. “Să eliminăm vânătorii de subvenții!”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share