Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Licitația pentru realizarea studiilor de fezabilitate ale drumului care va lega Banatul de Oltenia a fost relansată

În sistemul național de achiziții publice a fost lansată licitația pentru noile studii de fezabilitate aferente acestei șosele, acum sub o nouă formă, împărțit pe tronsoane și nu pe toată lungimea. Durata de execuție va fi între 26 de luni și 18 luni.

CNAIR SA a transmis spre publicare anunțurile de participare pentru relansarea elaborării studiilor de fezabilitate pentru cele patru tronsoane ale viitorului drum expres care va ține loc de autostrada A6. Acestea sunt Filiași – Drobeta Turnu Severin – 70 Km; Drobeta Turnu Severin – Domașnea – 65 Km; Domașnea – Caransebeș – 45 Km; Caransebeș – Lugoj- 50 Km.

Durata pentru realizarea Studiilor de Fezabilitate pentru cele 4 loturi este cuprinsă între 18 luni și 26 de luni: Lotul 1: Filiași-Drobeta Turnu Severin 18 luni; Lotul 2: Drobeta Turnu Severin – Domașnea 26 de luni; Lotul 3: Domașnea-Caransebeș 22 de luni; Lotul 4: Caransebeș-Lugoj 18 luni.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 15.06.2022.

”Sunt termene realiste care permit ulterior construcția acestui drum de mare viteză într-o perioadă de timp decentă”, a spus ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Timișoara vrea 25 de troleibuze noi, cu baterii, 12,5 milioane de euro, cu bani din PNRR. Suma solicitată, 12,5 milioane de euro

Articolul următor

Delgaz Grid, investiții de 16 milioane de lei în județul Mureș pentru modernizarea rețelei de gaz 

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share