Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TRANSAVIA, premiată pentru responsabilitate și implicare socială în cadrul Galei Romanian CSR Awards 2022

TRANSAVIA, a primit PREMIUL III pentru Proiectul Acces la Educația Incluzivă, la Categoria EDUCAȚIE, în cadrul Galei Romanian CSR Awards 2022, unicul eveniment care premiază exclusiv companiile sustenabile care se implică în comunitate. Această distincție este o recunoaștere a implicării sociale și a responsabilității cu care TRANSAVIA participă la susținerea comunităților. Marii câștigători sunt însă cei 300 de copii cu diferite dizabilități, cu vârste cuprinse între 3-18 ani, și familiile lor care beneficiază de educație gimnazială adecvată și de programe de consiliere și terapie.

Alături de grija față de mediu și comunități, liderul pieței de carne de pui sprijină educația și dezvoltarea tinerilor, adoptând direcții strategice de responsabilitate socială aliniate cu Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD), lansate de Organizația Națiunilor Unite (ONU). În această linie se înscrie și proiectul premiat la Romanian CSR Awards 2022, în care TRANSAVIA și Asociația CONIL susțin accesul la educație incluzivă prin înființarea Școlii Gimnaziale CONIL, dedicată copiilor cu cerințe educaționale speciale.

Suntem onorați să primim acest premiu în numele tuturor copiilor cu dezvoltare atipică ce vor avea acces la educație gimnazială de calitate, adaptată nevoilor lor. Această recunoaștere a importanței proiectului la care am contribuit alături de partenerii noștri, Asociația CONIL, este mai mult decât o apreciere a responsabilității cu care acționăm în societate. Este o confirmare a faptului că reușim să creăm șanse reale la educație de calitate și să fim „furnizori oficiali de zâmbete” pentru copii și familiile lor. A face bine este unul dintre principiile după care ne ghidăm cu toții la TRANSAVIA și se referă atât la a face lucrurile responsabil, așa cum trebuie, cât și la a contribui la binele celor din jurul nostru. Pentru noi, o afacere de familie, a ne îngriji de aproapele nostru este absolut firesc, și de aceea ne implicăm constant și dăm înapoi comunității din ceea ce am primit și noi de-a lungul timpului”, declară Theodora Popa, Vicepreședinte TRANSAVIA.

Prin dezvoltarea sistemului educațional și terapeutic CONIL, care grupează grădinițe, o școală primară, centre de zi pentru recuperarea și terapia copiilor cu dizabilități și, acum, și școală gimnazială, proiectul premiat în cadrul Galei Romanian CSR Awards 2022 contribuie la Obiectivul de Dezvoltare Sustenabilă  #4 Calitatea Educației, urmărind asigurarea unei educații incluzive și de calitate pentru toți și promovarea învățării pe tot parcursul vieții.

„Suntem foarte recunoscători oamenilor inimoși de la TRANSAVIA care au crezut în noi și au ales să ne susțină în demersul nostru de a oferi o șansă reală la educație și integrare copiilor cu cerințe educaționale speciale. Cu sprijinul TRANSAVIA, Școala Gimnazială CONIL devine o realitate atât de necesară! Școala Gimnazială CONIL este un loc ce aduce echilibru și pace în lumea copiilor cu nevoi speciale și a familiilor lor, o lume plină de zgomot, haos și nesiguranță. Asocierea cu compania TRANSAVIA reprezintă o adevărată onoare pentru noi, un parteneriat statornic, de viitor, cu care ne vom mândri mereu. Pot spune că există o legătură profundă între TRANSAVIA și Lumea CONIL, ambele fiind bazate pe câteva principii identitare esențiale pentru dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a generațiilor: integritate, respect, incluziune, muncă, răbdare și, cel mai important,  credința că tot ceea ce facem, facem din inimă. Datorită acestui fapt am fost convinsă de reușita acestui parteneriat.  În numele tuturor acestor copii speciali care, de acum, vor beneficia de programele educaționale ale Școlii Gimnaziale CONIL, țin să mulțumesc companiei TRANSAVIA! Împreună suntem furnizori oficiali de zâmbete pentru copiii cu cerințe educaționale speciale și familie lor”, declară Adela Hanafi, Președinte CONIL.

Ajunsă la cea de a 10 ediție, competiția Romanian CSR Awards premiază cele mai bune proiecte de Sustenabilitate și Responsabilitate Socială derulate în țara noastră pe parcursul anului anterior.

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
Drumul de mare viteză Baia Mare – Suceava are o nouă variantă pentru lotul 3, Bistrița – Vatra Dornei.

“Autostrada Nordului”, faza pe variante. Apare un traseu alternativ

Articolul următor

Proiect de circa 1,5 milioane de euro, finalizat la Socodor - Arad

Citește și:
Pentru MedLife există varianta unei achiziții sau a unei investiții de la zero
Citeste mai mult

MedLife țintește piața Bistriței

Cel mai dinamic jucător din piaţa românească de servicii medicale, cu afaceri de 860 de milioane de lei,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
2
Share