Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul E.ON va extinde rețeaua de gaze în Bistrița-Năsăud

Compania Delgaz Grid, din grupul german E.ON, va investi 10 milioane de lei în proiectul de modernizare a distribuției gazelor naturale pe 38 km.

Compania Delgaz Grid, din grupul german E.ON, va investi 10 milioane de lei în proiectul de modernizare a distribuției gazelor naturale pe 38 km.

Rețeaua din Bistrița-Năsăud a fost extinsă anul trecut cu 48 km, conform Bistrițeanul. Dintre aceștia, pe 11 km s-au înlocuit conducte și branșamente. Cele mai mari proiecte s-au desfășurat în localitățile Buza, Beclean și Ghinda.

Delgaz Grid anunță, pentru 2022, șapte proiecte dedicate modernizării sistemului de distribuție pe 38 km. Anul acesta s-au făcut investiții prin instalarea branșamentelor în Milaș (16 km), Bistrița (15 km) și Urmeniș (5 km). Delgaz Grid operează o reţea de gaze naturale de 24.000 km în 20 de judeţe – regiunile Transilvania și Moldova.

Investiții mai mari cu 10 milioane de euro în România

“Modernizarea și extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale sunt prioritare și anul acesta. Scopul investițiilor este creșterea calității serviciilor, atât în ceea ce privește continuitatea, cât și siguranța. Urmărim să creștem numărul clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze naturale.

Pentru distribuția de gaze am alocat, în acest an, la nivelul întregii companii, 380 de milioane de lei. Este o creștere cu 50 de milioane de anul trecut”, spune Petre Stoian, directorul adjunct al Delgaz Grid.

E.ON a investit aproape 2 miliarde de euro în rețelele de gaze și electricitate din România, din 2005. Unul dintre rezultate este reducerea consumului tehnologic de la 20% cât era înainte de privatizare, la sub 10%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice sunt funcționale în municipiul Zalău.

Primele stații pentru autoturismele electrice activate la Zalău

Articolul următor
Numărul maxim de acțiuni care vor fi răscumpărate de Banca Transilvania (BT) este de 2 milioane, dintre cele 5 milioane aprobate în AGEA, la un preț minim egal cu cel al pieței din momentul achiziției și unul maxim de 30 lei / acțiune.

Banca Transilvania umblă la dobânzi pentru a crește economisirea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share