Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorii clujeni expun la Zalău Value Centre

50 de întreprinzători locali vor expune la Târgul Produs de Cluj din reședința de județ a Sălajului.

50 de întreprinzători locali vor expune la Târgul Produs de Cluj din reședința de județ a Sălajului.

Târgul coincide cu sărbătoarea internațională a muncii. Acesta va fi organizat în parteneriat cu Zalău Value Centre, Centrul de Cultură și Artă Zalău, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj. Evenimentul se va desfășura între 29 aprilie și 1 mai, în parcarea mall-ului din Zalău, de dimineața până seara târziu.

„Am sprijinit economia locală susținând financiar Asociația Produs de Cluj (APC). Este organizația care are drept menire implementarea acestui plan prin care ne-am propus să ajutăm la formarea și dezvoltarea micilor întreprinzători clujeni. În portofoliul nostru sunt înregistrate un număr semnificativ de reușite, dar și de mici afaceri care încă au nevoie de ajutorul nostru.

Suntem mândri de fiecare afacere care începe să trăiască de sine-stătătoare și gata să fim de ajutor celor abia înființate. Am văzut cât de mult contează sprijinul nostru pentru dezvoltarea micilor întreprinzători”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj.

Sezon început la București

Întreprinzătorii vor expune preparate din lapte și carne, miere, conserve din fructe și legume, murături, gemuri și siropuri naturale, prăjituri și ciocolată de casă, turtă dulce. Artizanii vor fi prezenți cu costume populare din zona Transilvaniei, podoabe și bijuterii lucrate de mână, obiecte de marochinărie, vase utilitare sculptate în lemn, lavandă și flori, produse cosmetice bio.

APC a debutat în acest an cu Târgul de Florii. Evenimentul a reunit 28 de întreprinzători care oferă produse tradiționale locale. Acesta a fost derulat printr-un parteneriat al CJ Cluj cu Ministerul Agriculturii. Târgul s-a derulat chiar în curtea ministerului, între 14 și 17 aprilie. Evenimentul a reunit și mici întreprinzători din alte județe, invitați speciali, care prezintă produse manufacturiere diferite de cele locale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Societatea de construcții Nord Conforest a demarat lucrările de modernizare a platoului Sălii Horia Demian din Cluj-Napoca.

Nord Conforest a început amenajarea zonei Sălii Sporturilor Horia Demian

Articolul următor

20 de startup-uri de tehnologie, selectate pentru Bright Labs Incubator 2022

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share