Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Finanțări pentru o nouă bază sportivă în Marghita și sală o de sport școlară la Tulca

Ministerul Dezvoltării finanțează construirea unei baze sportive la Marghita și a unei săli de sport la Tulca.
Marghita va avea o nouă bază sportivă pentru sportivi și elevi, de care se vor putea bucura toți marghitenii, iar în Tulca se va construi o sală de sport școlară”, a declarat ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

Caracteristici
Acesta a subliniat că noua bază sportivă de la Marghita va avea două terenuri de sport, unul pentru fotbal, și unul va avea marcajele și dotările necesare pentru meciuri și antrenamente de handbal, volei, tenis și baschet. Ministerul Dezvoltării asigură finanțarea necesară, în valoare de 8 milioane de lei pentru această investiție.
Noua bază sportivă de pe strada Petőfi va avea și o clădire adiacentă cu vestiare moderne, spații precum camere pentru arbitri în cazul competițiilor, cameră tehnică, cabinet medical, birou, și magazii pentru materiale sportive, ceea ce va permite organizarea de diverse competiții sportive.
Gradenele pentru spectatori vor avea 500 de locuri, inclusiv locuri în gradene pentru 20 de persoane cu dizabilități locomotorii. Baza sportivă va fi dotată cu tabelă de marcaj, și instalație de nocturnă, a conchis Cseke Attila.
Pentru sala de sport școlară de la Tulca Ministerul Dezvoltării asigură o finanțare în valoare de 7,5 milioane de lei. Sala de sport va avea gradene pentru spectatori cu 102 de locuri, marcaje și dotări specifice pentru multiple sporturi, și va putea fi utilizată atât de elevi pentru orele de sport cât și pentru competiții sportive și activități recreative de nivel local și județean.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
O lucrare a celui mai celebru pictor contemporan român, Adrian Ghenie, născut și școlit în Transilvania, va avea un preț de pornire de numai 1.000 de euro.

Cum se vând tablourile lui Ghenie. 8 milioane € la Londra, 17.000 € la București

Articolul următor
Compania de construcții Skyline Engineering și-a adjudecat contractul de modernizare a stației de transport în comun din Piața Gării.

Skyline Engineering va moderniza stația CTP de la Gara Cluj-Napoca

Citește și:
Citeste mai mult

Comuna Căbești Bihor – Smart Village

Comuna Căbești a primit distincția „Best Smart Village Project” pentru proiectul „Căbești Smart School”.   Premiul „Best Smart…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share