Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

RPHI, investiții pentru extra facilități în SkyTower

Dezvoltatorul imobiliar Raiffeisen Property Holding International (RPHI), proprietar al SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, a inaugurat noi investiții, estimate la 1 milion de euro.

După un an de lucrări de renovare și reconversie, SkyTower a inaugurat facilități în premieră pentru comunitatea de afaceri: centrul multifuncțional de evenimente SkyHub, cu primul amfiteatru amplasat într-o clădire de birouri; cel mai mare ecran video LED, cele mai înalte coloane verzi  în lobby-ul unei clădiri de birouri și o grădină exterioară – urbană.

„Aceste proiecte inovatoare pe piața de birouri din România reiterează ceea ce reprezintă SkyTower: calitate ridicată, clădire iconică, prestigiu și modernism. Ne propunem să stabilim noi standarde și să ridicăm constant nivelul calității în industria de birouri. În ciuda provocărilor macroeconomice și sociale, SkyTower a înregistrat rezultate bune. Prin urmare, planurile noastre de investiții continuă în ceea ce a devenit o experiență unică, un spațiu ce oferă o experiență completă de lucru pentru comunitatea noastră de afaceri”, a declarat Karl-Maria Pfeffer, CEO, RPHI.

Cu o suprafață de aproximativ 450 de metri pătrați, SkyHub Events Centre dispune de trei zone de evenimente: amfiteatrul multifuncțional care oferă 55 de locuri și un ecran de proiecție cu tehnologie edge; o zonă de cocktail și lounge, cu bar; și o sală de ședințe de 12 locuri, echipată cu două ecrane cu rezoluție 4K.  SkyHub Events Centre va fi utilizat atât de către chiriașii clădirii, cât și de către clienți externi. De asemenea, lobby-ul SkyTower este acum dotat cu un perete LED de 6 metri înălțime, 9 metri lățime și 1,2 metri adâncime, cel mai mare ecran de acest fel instalat într-o clădire de birouri de pe piața locală.

„Ultimii ani au adus o schimbare a cerințelor companiilor în privința spațiilor de lucru. Standardele folosite pentru clădirile de birouri în urmă cu un deceniu încep să dispară, iar oamenii se așteptă la condiții de lucru de calitate la locul de muncă. Ceea ce am identificat este de fapt nevoia unei experiențe la locul de muncă. De la săli moderne de ședințe, până la zone unde angajații se pot relaxa la locul de muncă. Poziția noastră ne permite să urmărim și să implementăm acest tip de investiții și optimizări, pentru a continua să fim un lider al pieței locale de birouri. SkyTower este un activ cheie în portofoliul nostru și ne angajăm să investim în continuare în creșterea și dezvoltarea sa. Mai mult, România, o piață strategică pentru grupul nostru, are un potențial ridicat de a atrage investiții străine și de a menține unele dintre cele mai înalte standarde de calitate din regiune”, a concluzionat directorul RPHI.

În prezent, gradul de ocupare al Sky Tower este de 94%, cu un mix echilibrat de chiriași (multinaționale și companii de dimensiune mai mică).

SkyTower este cea mai înaltă clădire din România. Turnul are 37 de etaje, ajungând la o înălțime de 137 de metri deasupra solului și 60 de metri de structură subterană cu 5 etaje de locuri de parcare și depozitare. Toate zonele de birouri din SkyTower sunt iluminate natural, iar etajele superioare beneficiază de ascensoare de mare viteză, care ating o viteză maximă de 6 metri pe secundă.

SkyTower este prima și, în prezent, singura clădire de birouri din România certificată LEED Platinum Operations and Maintenance (Operațiuni și Mentenanță), care deține, de asemenea, și atestarea Gold DGNB pentru clădiri sustenabile, în urma evaluării de către ÖGNI (Societatea austriacă pentru managementul imobiliar sustenabil).

De la finalizarea construcției în decembrie 2012, SkyTower a devenit un punct de reper al orașului, remodelând orizontul noului cartier de afaceri din nordul Bucureștiului

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Târgul de Cariere vine în 7 mai la Oradea

Articolul următor
Trenchless Romania Club

Trenchless Romania Club este membru afiliat la Asociația Internațională pentru Tehnologii Trenchless

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share