Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HiSky începe să zboare între Cluj și București

Compania aeriană basarabeană HiSky va da startul curselor între Aeroporturile Avram Iancu Cluj (AIAIC) și Henri Coandă Otopeni.

Compania aeriană basarabeană HiSky va da startul curselor între Aeroporturile Avram Iancu Cluj (AIAIC) și Henri Coandă Otopeni.

Debutul va fi consemnat în 9 mai, iar zborurile vor fi efectuate de două ori pe zi de pe AIAIC, doar în timpul săptămânii. Acestea au fost programate dimineața și seara din cele două orașe ale României. Luna trecută, HiSky a activat prima sa cursă pe traseul Baia Mare – Paris.

Cursa aeriană se desfășoară cu o frecvență de două ori pe săptămână de pe Aeroportul Internațional Maramureș. De la Baia Mare HiSky a reluat cursele spre Milano Bergamo, cu două zboruri pe săptămână. De asemenea, Tarom a mărit numărul de frecvențe la cinci spre săptămână pe relația Baia Mare – București.

HiSky a fost singura companie înscrisă pentru schema de ajutor de stat de 800.000 de euro, aprobată de Comisia Europeană pentru aerogara din Maramureș. Compania operează de pe aerogările din Chișinău, Cluj-Napoca, Iași, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureș.

HiSky s-a lansat pe piața aviației în 2020 și pune la dispoziție destinații importante din Europa. Serviciile sale se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium, premium plus. De pe AIAIC mai efectuează zboruri de linie Wizz Air, Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, Ryanair.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Investitorii clujeni Vasile Salanță și Andrei Vasile Vita au primit girul municipalității pentru proiectele lor din cartierele Între Lacuri și Bună Ziua.

Dezvoltatorii Salanță și Vita ridică blocuri noi în două cartiere din Cluj

Articolul următor
Concernul Apple are un birou în România și vrea să se extindă, a anunțat deputatul clujean Sabin Sărmaș.

Sabin Sărmaș s-a întâlnit cu delegația Apple. "Vor să se extindă în România"

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share