Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SDC va ridica un ansamblu rezidențial în Popești

Dezvoltatorul imobiliar care construiește cel mai mare proiect rezidențial din Cluj-Napoca, SDC, a anunțat începerea lucrărilor la un ansamblu de case.

Dezvoltatorul imobiliar care construiește cel mai mare proiect rezidențial din Cluj-Napoca, SDC, a anunțat începerea lucrărilor la un ansamblu de case.

Ansamblul SDC constă în construirea a 13 case în satul Popești, din comuna Baciu, fiind situat la 6 km de Cluj-Napoca. Proiectul Forest Hill este mărginit de două laturi de pădure, fiind destinat familiilor, conform dezvoltatorului. Casele sunt formate din patru camere, iar parcelele sunt deservite de un drum privat de 8 m.

SDC Imobiliare vizează în cartierul Borhanci cel mai mare proiect rezidențial din România. Investiția anunțată se ridică la 700 milioane euro, cu credite bancare și aport de la fonduri de investiții. Transilvania Smart City, demarat de Ștefan Berciu, este un complex cu 10.000 de apartamente, mall pe 100.000 mp, heliport, telegondolă, hotel-aparthotel, birouri, amfiteatru, lacuri, centru educațional.

Partea de tehnologie cuprinde drone pentru livrări, autobuze electrice, identificarea prin senzori a parcărilor și poluării. Realtopfarma, Merlin Construcții, Chester Group Investment sunt ceilalți beneficiari ai proiectului, etapizat pe cinci ani. Ansamblul va cuprinde primul bulevard privat din România, cu o lățime de 21 m.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Comuna Izvoru Crișului a fost selectată ca beneficiar al proiectului "Ruta satelor cu arhitectură tradițională" finanțat prin Planul Naționale de Redresare și Reziliență (PNRR).

Gospodăriile tradiționale din Izvorul Crișului primesc 60.000 € gratis de la UE

Articolul următor
fabrica Envipco Sebes

La Sebeș se vor produce aparate de colectare selectivă a ambalajelor de băuturi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share