Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

10 milioane de euro pentru reabilitarea punctelor termice din Oradea

Firmele interesate sunt așteptate să-și depună ofertele pentru proiectarea și execuția reabilitării sistemului de termoficare – etapa III – puncte termice.

Primăria Oradea așteaptă oferte din partea firmelor în cadrul licitației lansate pentru lucrările de proiectare și execuție necesare reabiltării sistemului de termoficare – etapa III – Puncte termice.

Lucrări

Prin acest proiect se are în vedere reabilitarea a 42 de puncte termice din municipiu, prin modernizarea instalațiilor interioare, monitorizarea parametrilor termici și automatizarea instalațiilor aferente acestora. Anunțul privind „Proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice – Etapa III – PUNCTE TERMICE” a fost postat pe site-ul instituției www.oradea.ro, secțiunea Licitații, dar și pe www.e-licitatie.ro.

Data limită de depunere a ofertelor în SEAP este 14.06.2022, ora 15:00. Valoarea estimată este de 49.706.991,13 lei (fără TVA).

Reabilitarea reţelelor și a punctelor termice, cu prioritate a celor identificate ca având pierderi energetice importante, va contribui la reducerea pierderilor în reţele, scăderea consumului de combustibili, creşterea eficienţei energetice și reducerea emisiilor de poluanţi în atmosferă.

În continuarea celor două etape anterioare, etapa a III-a va definitiva reabilitarea rețelei de transport și va consolida reabilitarea și modernizarea SACET Oradea prin reabilitarea de puncte termice și rețele de distribuție.

Sursa de finanţare o reprezintă Programul Operaţional Infrastructură Mare, Axa 7 „Creşterea eficienţei energetice la nivelul sistemului centralizat de termoficare în oraşele selectate” – program dedicat ce vizează continuarea lucrărilor de reabilitare propuse în Master Planurile sistemelor de încălzire centralizată din municipiile: Bacău, Botoşani, Focşani, Iaşi, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Timişoara.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Noile birouri ale Accenture Cluj, în Hexagon Offices

Articolul următor
Liderul pieței de curierat din România, FAN Courier, a dat în funcțiune cel mai modern centru al său din țară, investiție de 14,5 milioane euro.

FAN Courier și-a activat la Cluj cel mai modern hub din țară

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share