Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold a pornit în căutare de designeri

Festivalul de muzică Untold a declanșat o acțiune de racolare de designeri și creatori de stil care să fie parte din Designers’ Nest.

Festivalul de muzică Untold a declanșat o acțiune de racolare de designeri și creatori de stil care să fie parte din Designers’ Nest.

Misiunea lor va fi să aducă noutate la Untold prin îmbrăcăminte, încălțăminte, coafuri, machiaje sau accesorii. “La Untold, fiecare participant devine un personaj în poveste. Talentul și creativitatea celor care vor pune stăpânire pe Designers’ Nest, vor reuși să pună în evidență prin ținute, cele mai diverse și curajoase personalități”, au motivat organizatorii festivalului.

Designers’ Nest este o inițiativă a Untold prin care se promovează talentul designerilor români. Hub-ul fashion din interiorul festivalului este o oportunitate prin care publicul poate interacționa direct cu designerii și creațiile vestimentare ale acestora.

265.000 de participanți la ediția precedentă

Untold este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și are loc între 4 și 7 august. În 2021, 265.000 de participanți din 100 de țări au fost prezenți la Untold. Festivalul reunește cei mai bine cotați DJ-i ai lumii. Artiștii care compun line-up-ul evenimentului vin din cele mai diverse genuri muzicale.

Printre acestea se numără pop, house, techno, tech-house, deep house, drum & bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale, reggae. La Untold 2022 vor fi prezenți David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Morten, Kygo, Steve Aoki, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cel mai modern laborator de analize din România a fost inaugurat la Oradea

Articolul următor
Metroul, centura metropolitană și spitalul regional de urgență sunt proiecte care au fost discutate cu șefa Reprezentanța Comisiei Europene, Ramona Chiriac.

Marile proiecte ale Clujului, dezbătute cu Reprezentanța Comisiei Europene

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Citeste mai mult

Beiușul va avea stadion nou

Au început lucrările de modernizare la Stadionul Municipal Beiuș. Potrivit Primăriei Beiuș, investiția, în valoare de 6,5 milioane…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share