Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marile proiecte ale Clujului, dezbătute cu Reprezentanța Comisiei Europene

Metroul, centura metropolitană și spitalul regional de urgență sunt proiecte care au fost discutate cu șefa Reprezentanța Comisiei Europene, Ramona Chiriac.

Metroul, centura, spitalul regional sunt proiecte discutate cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Ramona Chiriac.

Aceste proiecte au fost dezbătute la sediul municipalității clujene. S-a discutat despre finanțarea proiectelor din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și din fonduri UE în Zona Metropolitană Cluj.

Proiectele au ca obiective îmbunătățirea mobilității și accesibilității, crearea de spații verzi, susținerea de măsuri active pentru dezvoltarea economică și socială. Altele vizează creșterea performanțelor în administrația locală, promovarea unui model de viață european.

Trei proiecte majore, analizate la primărie

“Am subliniat importanța realizării proiectelor majore de infrastructură: metroul, trenul și centura metropolitană, Spitalul Regional de Urgență. Cu ocazia Anului European al Tineretului am prezentat viziunea orașului. Dar și proiectele care vor urmări bunăstarea, dezvoltarea și implicarea tinerilor în societate”, a rezumat primarul Emil Boc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Festivalul de muzică Untold a declanșat o acțiune de racolare de designeri și creatori de stil care să fie parte din Designers’ Nest.

Untold a pornit în căutare de designeri

Articolul următor
Comuna sălăjeană Valcău de Jos este campioană în județul Sălaj la atragerea fondurilor europene, 16 ferme de aici fiind implicate.

16 ferme dintr-o comună sălăjeană primesc finanțare europeană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share