Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș și-a dublat numărul de membri

În decurs de patru ani, numărul de membri al Asociației Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) a crescut de la 31 la 60.
Organizația din Maramureș și-a crescut substanțial numărul de aderenți în ultima perioadă | Foto: AIM

În decurs de patru ani, numărul de membri al Asociației Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) a crescut de la 31 la 60.

31 de companii și-au unit forțele pentru a pune bazele organizației, în 2018. Până acum, AIM a ajuns la 60 de companii membre. Organizația a făcut o sinteză a celor patru ani de activitate.

“La data de 15 mai 2018, a fost înființată AIM, la inițiativa unora dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Maramureș, Dorința a fost crearea unei entități reprezentantive pentru mediul economic, care să contribuie la dezvoltarea economico-socială a județului, în plan local, regional, național și internațional.

Dacă la început, actul constitutiv al AIM a fost semnat de către 31 de membri fondatori, în prezent organizația a crescut, numărând 60 de companii care activează în peste 30 de domenii de activitate, dintre cele mai diverse, și care asigură peste 7000 de locuri de muncă în Maramureș”, se menționează în raport.

Parteneriatul, principalul instrument de lucru

Obiectivele sale prioritare sunt asigurarea cantitativă și calitativă a resurselor umane necesare activităților economice, creșterea competitivității capitalului românesc în raport cu cel străin, extinderea climatului de concurență loială. AIM se bazează pe crearea de parteneriate.

“Membrii AIM au învățat să facă afaceri împreună, descoperind că poți transforma un concurent în partener și că doar prin efort comun și sprijin reciproc, afacerile pot să progreseze. AIM s-a poziționat ca un important partener de dialog al instituțiilor publice, condiție esențială pentru adoptarea de către decidenții administrativi a unor măsuri eficiente pentru mediul de afaceri.

Ne propunem ca în anii următori să ne consolidăm statutul de principal promotor al drepturilor și intereselor oamenilor de afaceri maramureșeni, contribuind activ la dezvoltarea economico-socială a județului”, susține conducerea AIM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Bosch Future Mobility Challenge - prima ediție cu participare globală a avut loc la Cluj-Napoca

Articolul următor

Planul de Amenajare a Teritoriului Județului Bihor, realizat prin fonduri europene

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share