Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apare un complex sportiv și de agrement pe 5 hectare în Zalău

5,2 ha din incinta unității militare din reședința de județ al Sălajului se vor transforma într-un complex sportiv și de agrement.

5,2 ha din incinta unității militare din reședința de județ al Sălajului se vor transforma într-un complex sportiv și de agrement.

Ministrul afacerilor Interne, Lucian Bode, i-a înmânat președintelui Consiliului Județean (CJ) Sălaj hotărârea de guvern privind terenul de 5,25 ha. Acesta va trece din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al judeţului Sălaj.

Procedura a avut loc la aniversarea a 30 de ani de la reînființarea Instituției Prefectului Sălaj și inaugurarea Palatului Administrativ Zalău. Hotărârea a fost promovată de premierul Nicolae Ciucă și de ministrul de interne, Lucian Bode.

Complex amenajat la standarde europene

Terenul neutilizat de Batalionul Voievod Gelu este situat în incinta unității militare din zona Dumbrava. CJ Sălaj îl va amenaja într-un complex sportiv și de agrement multifuncțional. “Vom administra terenul în folosul cetățenilor și că viitorul complex va fi unul modern și la standarde europene”, a transmis președintele instituției, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Finanțarea va fi asigurată din bugetul județului, iar investiția ar urma să fie realizată într-un termen de cinci ani. Proprietatea este compusă din Pavilionul C-8 (614 mp), Pavilionul S-7 (238 mp), Pavilionul K (476 mp) și terenul de 5,2 ha. Împrejmuirea se va realiza într-un termen de 12 luni de la data obținerii autorizației de construire.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gala Elite în Business a ajuns în Maramureș. 56 de companii premiate

Articolul următor

Pulsul investitorilor străini în România: 75% se așteaptă la creșteri ale businessului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share