Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aradul achiziționează tramvaie electrice și stații de încărcare prin PNRR

Primăria Municipiului Arad a depus trei proiecte, în valoare totală de 13,7 milioane de euro, pentru finanțare europeană pe PNRR.

Printr-un proiect se intenționează achiziția a șase tramvaie eficiente energetic, iar prin altul achiziția a 45 de stații de încărcare electrică. Valoarea totală a acestor proiecte este de peste 13 milioane de euro.

De asemenea, Primăria Arad mai urmărește implementarea unui sistem inteligent de parcare și asigurarea infrastructurii pe transport verde”. Practic, prin achiziția de echipamente moderne, camere de monitorizare și aplicații, în valoare de cca 500.000 de euro, vom putea descoperi și transmite operatorului, în timp real, toate neconformitățile și problemele legate de parcare”, a precizat viceprimarul Lazăr Faur.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Conferință internațională de arhitectură și urbanism „New Iași Architecture”. Tema centrală: Patrimoniu

Articolul următor
Pentru electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Cluj-Napoca- Oradea - Episcopia Bihor – Frontieră Ungaria  (166 km) au fost depuse 19 oferte.

19 oferte pentru linia ferată de mare viteză Cluj – Ungaria

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share