Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aradul achiziționează tramvaie electrice și stații de încărcare prin PNRR

Primăria Municipiului Arad a depus trei proiecte, în valoare totală de 13,7 milioane de euro, pentru finanțare europeană pe PNRR.

Printr-un proiect se intenționează achiziția a șase tramvaie eficiente energetic, iar prin altul achiziția a 45 de stații de încărcare electrică. Valoarea totală a acestor proiecte este de peste 13 milioane de euro.

De asemenea, Primăria Arad mai urmărește implementarea unui sistem inteligent de parcare și asigurarea infrastructurii pe transport verde”. Practic, prin achiziția de echipamente moderne, camere de monitorizare și aplicații, în valoare de cca 500.000 de euro, vom putea descoperi și transmite operatorului, în timp real, toate neconformitățile și problemele legate de parcare”, a precizat viceprimarul Lazăr Faur.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferință internațională de arhitectură și urbanism „New Iași Architecture”. Tema centrală: Patrimoniu

Articolul următor
Pentru electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Cluj-Napoca- Oradea - Episcopia Bihor – Frontieră Ungaria  (166 km) au fost depuse 19 oferte.

19 oferte pentru linia ferată de mare viteză Cluj – Ungaria

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share