Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La Timișoara a fost deschisă o școală superioară de leadership

La Timișoara a fost deschisă o școală superioară de leadership

Timișoara va beneficia din acest an de o școală de leadership. Aceasta va funcționa în cadrul unui acord de colaborare între Universitatea de Vest Timișoara și „North American Economic Club”, în orașul de pe Bega.

Școala un produs educațional care promite o spectaculoasă călătorie de formare, descoperire și transformare, pentru dezvoltarea viitorilor lideri, a fost inaugurată marți seara. „Leadership Academy” s-a structurat în jurul unui program modern și dinamic care are ca obiectiv dezvoltarea competențelor studenților, ori ale absolvenților din centrul universitar timișorean, pe parcursul mai multor întâlniri cu specialiști din domeniu.

„Leadership Academy se adresează tinerilor studenți sau absolvenți din centrul universitar timișorean, indiferent de universitatea sau specializarea în care cursanții și-au realizat pregătirea universitară de bază. Fiind o școală superioară de leadership, academia își propune atragerea studenților sau absolvenților care s-au pregătit în ciclul licență sau sunt la master în oricare universitate sau la oricare program de studii, pentru că, indiferent de specializarea inițială, viitorii practicieni ai afacerilor din regiunea noastră vor avea nevoie de capacitățile de management și conducere avansată pe care Leadership Academy le va forma”, a spus rectorul UVT, Marilen Pirtea

„Clubul Economic Nord-American din Timișoara și-a asumat implicarea în viața comunității și realizarea unui proiect educațional major, alături de UVT. Suntem foarte bucuroși să aducem în spațiul public acest concept educațional bazat pe transferul de experiențe dinspre mediul de afaceri, pentru formarea viitorilor lideri, beneficiind de tradiția și puterea exemplului managerilor de companii nord-americane prezente în Timișoara, actuali lideri de succes, care au înțeles importanța implicării în acest cadru ambițios. Îi invităm pe tinerii care își doresc o carieră în leadership să nu ezite și să se înscrie la cursurile Leadership Academy, o școală pentru viitorul lor.”, a spus Adrian Bădescu , din partea board-ului NAEC.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Publicația britanică The Guardian a inclus evenimentul de la Cluj în topul celor mai bune festivaluri de film din această vară.

TIFF pătrunde în topul festivalurilor de film din Europa

Articolul următor

Legea offshore, adoptată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share