Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 1.400 de locuri de muncă la Bursele din Aleșd, Beiuș, Salonta și Marghita

AJOFM Bihor organizează vineri, 20 mai 2022, Bursa Generală a Locurilor de Muncă în Aleșd, Beiuș, Salonta și Marghita.

Sunt oferite 1.407 locuri de muncă, dintre care 43 pentru persoane cu studii superioare, de către cei 37 de angajatoriparticipanți. Oferta se adresează tuturor categoriilor de persoane, atât din punct de vedere al experienței, cât și în ceea ce privește nivelul studiilor.

„Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor în căutarea unui loc de muncă indiferent de vârstă. Vrem să facem ceva și pentru oamenii și companiile din județ. Sunt mulți angajatori, chiar și din Oradea, care asigură transportul angajaților din județ”, ne-a informat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Oferte de angajare

La Aleșd sunt oferite 865 de locuri de muncă, cele mai multe – 280 – oferite de Plexus. GI Group Staffing Comp pune la bătaie 265 de locuri de muncă, iar Meat product Internațional – 70. La Beiuș, cea mai mare ofertă provine de la Leoni Wiring Systems – 452 de oferte de angajare, Divingarden – 54 de locuri de muncă și Active Job Consulting – 51 de joburi.

Oferte consistente de angajare la Bursa de la Marghita provin de la Plexus Services, GI Group Staffing Comp și Dual Borgstena Trim Romania.

Cele mai multe oferte de angajare la Bursa de la Salonta provin tot de la Plexus Services și GI Group Staffing Comp. Urmează Lugera & Makler și Ada Fabrica de mobilă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Leader Team Broker a intermediat, în 2021, prime în valoare totală de peste 7,2 milioane de euro, cea mai mare sumă din istoria companiei și s-a extins în 20 de țări din Uniunea Europeană. 

Prime de 7,2 milioane euro, intermediate de Leader Team Broker

Articolul următor
Creșterea continuă se datorează angajamentului Corteva de a ajuta fermierii să-și mărească productivitatea și calitatea culturilor printr-un portofoliu extins de produse și servicii care combină genetica, soluțiile de protecție a plantelor și agricultura de precizie.

Vânzări mai mari pentru Corteva în primul trimestru din 2022

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share