Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Street Food Festival în Cetatea Oradea

Street Food Festival continuă aventura culinară la Oradea, mai exact în Cetatea Oradea între 19 – 22 mai.

Conceptul festivalului de anul acesta este #gourmetAF și #funAF. Astfel, participanții se vor putea bucura de tasty international street food, food tours ghidate, meniuri de degustare și amazing drinks, dar și de live music & DJ sets de la artiștii preferați, dance garden, picnic place, amazing locations, booktruck, cool brand activation.

Muzică live

Participanții se vor putea bucura de o serie de concerte fun. Robin and the Backstabbers, Corina Sîghi & Taraful Jean Americanu`, The Mono Jacks, Ana Coman, Alexu & The Voices Inside și Melting Dice vor fi cei care vor încânta auzul festivalierilor și vor oferi o atmosferă plăcută în cele 4 zile. Cu toate acestea, artiștii nu vor fi singurii în lumina reflectoarelor. Food truck-urile sunt și ele vedetele ediției, fiind atent selectate pentru a oferi o adevărată călătorie culinară internațională.

Surprize pentru gurmanzi

Organizatorii promit un mix impresionant de arome, specifice bucătăriei internaționale și o gamă largă de băuturi reci, ideale pentru serile de weekend în mijlocul verii. Noutatea de anul acesta este „porția de degustare” pe care participanții o vor găsi la fiecare food truck. Aceasta este o porție mai mică menită să ajute pofticioșii să guste câte puțin din tot și să se bucure de o adevărată călătorie culinară.

O altă noutate o reprezintă posibilitatea comandării preparatului preferat direct din aplicația TAZZ. Astfel, cât timp festivalierii se bucură de activități, concerte sau se relaxează în festival, preparatele lor sunt pregătite. Cu o simplă notificare din aplicație, aceștia sunt anunțați când să-și ridice comanda, astfel evitând statul la coadă.

Best of Street Food Tour este turul ghidat prin festival de care participanții se pot bucura în schimbul sumei de 79 de lei. Turul va începe cu o descriere generală a ceea ce a însemnat și înseamnă street food-ul și va continua cu 3 porții de degustare sărate, una dulce și o băutură fresh. Participanții vor putea pune întrebări, ba chiar poate vor afla din secretele chefilor.

Program eveniment

  • Joi: 12:00 -23:00
  • Vineri: 12:00 -23:00
  • Sâmbătă: 12:00 -23:00
  • Duminică: 12:00 -23:00

Programul trupelor live

Vineri – 20 mai 2022

  • 19:00 – Melting Dice
  • 21:00 – The Mono Jacks

Sâmbătă – 21 mai 2022

  • 19:00 – Ana Coman
  • 21:00 – Robin and the Backstabbers

Duminică – 22 mai 2022

  • 18:00 – Alexu & The Voices Inside
  • 20:00 – Corina Sîghi & Taraful Jean Americanu`
Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
Grupul TeraPlast a primit acordul de finanțare prin ajutor de stat pentru o investiție de 11,2 milioane euro în o unitate de producție de folii stretch.

Statul ajută TeraPlast să fabrice folii stretch

Articolul următor
Organizațiile de afaceri din Cluj vor promova, în Regiunea Nord-Vest (RNV) a României, produsele și serviciile din Kiev.

Oamenii de afaceri din Kiev au venit la Cluj

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share