Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz Air a transportat cinci milioane de pasageri pe Aeroportul Internațional Timișoara

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că a transportat 5 milioane de pasageri în ultimii 14 ani către și dinspre Aeroportul Internațional Timișoara. Pentru a marca această ocazie, pasagerul cu numărul 5 milioane, care a călătorit cu un zbor de la Londra la Timișoara, a fost premiat cu un voucher cadou pentru zboruri din rețeaua WIZZ.

De la primul său zbor din Timișoara în 2008, compania aeriană a investit continuu în rețeaua de rute care leagă orașul de restul Europei. Astfel, un an mai târziu, în 2009, Wizz Air și-a deschis baza de la Timișoara, alocând 2 aeronave și lansând 19 rute către 7 țări în următorii ani.

Dorind să marcheze evenimentul, compania aeriană i-a pregătit o surpriză norocosului pasager cu numărul 5 milioane care a călătorit pe ruta Londra-Timișoara. Pasagerul cu numărul 5 milioane, Veciunca Petru, zbura de la Londra la Timișoara și a primit vestea la bordul aeronavei. După debarcare, el a primit un premiu ce constă într-un voucher cadou pentru zboruri din rețeaua WIZZ și a fost invitat să ia parte la o ședință foto alături de membrii echipajului și de reprezentanți ai aeroportului.

Wizz Air este cel mai important operator pentru Aeroportul Internațional Timișoara. Numai dacă ar fi să ne referim la primele patru luni din 2022, jumătate dintre pasagerii noștri au fost transportați de Wizz. Parteneriatul nostru a luat startul în 2008, iar până în prezent colaborarea noastră s-a desfășurat constant și a crescut treptat. Business-ul a fost corect și benefic pentru ambele părți. Există planuri de dezvoltare a cooperării și au fost stabilite câteva linii strategice pentru viitor. Ne bucurăm că astăzi atingem numărul de 5 milioane de pasageri, îl felicităm pe norocosul câștigător și mulțumim companiei Wizz Air pentru parteneriatul de cursă lungă pe care l-am consolidat în cei 14 ani de colaborare. Cu siguranță viitorul ne va mai da multe motive de bucurie, ca cel de astăzi.”, a declarat Daniel Stamatovici, directorul general al Aeroportului Internaţional Timişoara.

Compania maghiară anunță că dorește să-și extindă rutele din România.

Astăzi sărbătorim 5 milioane de pasageri transportați prin rețeaua noastră de rute cu tarife reduse către și dinspre Timișoara, un eveniment important în cei 14 ani de când operăm pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara. Dorim să ne extindem continuu rețeaua de rute din România, oferind astfel mai multe oportunități de călătorie în Europa și nu numai. Pe măsură ce ne întoarcem și chiar depășim capacitatea pre-pandemie, așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre moderne care pleacă din frumosul oraș al Timișoarei către diverse destinații din Europa.”, a spus Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Distribuitorul de produse electrice și electronice Vitacom și-a inaugurat clădirea de la Apahida, după mutarea din Cluj-Napoca, investiție de 7 milioane de euro.

E gata noul sediu al Vitacom. “Eram aproape de colaps, l-am depășit”

Articolul următor

Studenții români proiectează orașele sustenabile din România: 50 de proiecte înscrise la concursul RESPO CITY

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share