Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Camera de Comerț Timiș dorește să găzduiască un forum de afaceri dunărean

Președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a vizitat Budapesta, unde a avut două întâlniri de lucru importante destinate identificării de oportunități de cooperare cu comunitatea de afaceri din Ungaria dar și cu cea a țărilor dunărene.

Astfel, prima întâlnire a fost cu Președintele Camerei de Comerț și Industrie Budapesta, Elek Nagy. Propunerile de cooperare formulate de președintele CCIAT vizează organizarea a câte unui forum de afaceri la Timișoara și respectiv Budapesta, participarea firmelor la târguri și expoziții din cele două orașe cât și organizarea la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT a unui eveniment destinat Ungariei ce va cuprinde întâlniri B2B, vizite la firme, o expoziție de produse maghiare și o seară culturală.

Cea de-a doua întâlnire a fost cu Áron Littvay-Kovács, șef de departament în cadrul Federației Camerelor de Comerț Dunărene (FDCC). În calitatea CCIAT de membru al Federației, a fost lansată propunerea de realizare la Timișoara, în septembrie, a unui Forum de Afaceri Dunărean, cu participarea companiilor din Austria, Serbia, Ungaria și România, beneficiind de sprijinul camerelor de comerț din Viena, Budapesta și Belgrad, cât și al Ambasadei României în Serbia.

Totodată, președintele CCIAT a înaintat propunerea ca Adunarea Generală a FDCC, preconizată a avea loc la Ruse (Bulgaria), în septembrie 2022, să se desfășoare la Timișoara. Propunerea a fost preluată și va fi supusă aprobării în ședința Consiliului Director al FCDD din 26 mai.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Fondatorul Academiei de Tenis Mouratoglou va prezenta masterclass-ul intitulat “The art of coaching” în cadrul Sports Festival.

Fondatorul Academiei Mouratoglou va susține un masterclass la BTarena

Articolul următor
Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a finanțat până acum 6.000 de apicultori prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR).

Un apicultor din Crasna a finalizat un proiect de 400.000 de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share