Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fondatorul Academiei Mouratoglou va susține un masterclass la BTarena

Fondatorul Academiei de Tenis Mouratoglou va prezenta masterclass-ul intitulat “The art of coaching” în cadrul Sports Festival.

Fondatorul Academiei de Tenis Mouratoglou (ATM) va prezenta masterclass-ul intitulat “The art of coaching” în cadrul Sports Festival.

“Masterclass-ul cu Patrick Mouratoglou este un eveniment dedicat în primul rând managerilor de cluburi sportive, federații și companii, antrenorilor și sportivilor de performanță, pentru schimb de experiență și know-how. Suntem onorați să îl avem ca invitat la Sports Festival pe unul dintre cei mai buni profesioniști de tenis din istorie.

Masterclass-ul se adresează în primul industriei sportive. Totuși, anul acesta am decis să deschidem evenimentul pentru toți doritorii care înțeleg că sportul este un fenomen social, cu implicații pozitive, majore, asupra calității vieții noastre și care vor să își îmbogățească cultura sportivă”, a spus Mirel Alexa, director executiv al Sports Festival.

A contribuit la 14 titluri pentru Serena Williams

Mouratoglou a transmis un mesaj de la Roland Garros. “În 10 iunie voi fi la Cluj. Sunt foarte încântat de acest lucru. Nu există nimic mai minunat decât să reunești oamenii cu o pasiune comună. În masterclass-ul meu voi discuta despre lecții învățate de-a lungul timpului care sper să vă ajute și pe voi”, a spus fondatorul ATM.

Patrick Mouratoglou este actualul antrenor al celei mai titrate tenismene din România, Simona Halep. Masterclass-ul va avea loc vineri, 10 iunie, în BTarena, înainte de meciul de retragere a lui Tecău. Mouratoglou unul dintre cei mai în vogă antrenori de tenis ai momentului și comentator sportiv. El a fost antrenorul Serenei Williams în perioada 2012-2022.

Din primăvară a devenit antrenorul Simonei Halep. În 1996, a fondat ATM. De-a lungul timpului a antrenat și jucători precum Marcos Baghdatis, Julia Vakulenko, Anastasia Pavliucenkova, Aravane Rezai, Irena Pavlovic, Jeremy Chardy, Laura Robson, Yanina Wickmayer, Grigor Dimitrov.

În intervalul de 10 ani în care a antrenat-o pe Serena Williams, tenismena a câștigat trei titluri la Wimbledon, medalia olimpică, trei titluri la US Open, două la French Open, trei titluri consecutive la WTA Finals, două titluri la Australian Open. Aceasta a revenit în topul clasamentului WTA.

“Demonstrativul” lui Tecău a fost reprogramat

Masterclass-ul cu Mouratoglou va avea loc vineri, 10 iunie, la BTarena, între orele 16:30 și 17:30. Pasionații de tenis care vor să participe la eveniment pot să achiziționeze bilete de 150 de lei, iar deținătorii de tichete la meciul de retragere al lui Horia Tecău, beneficiază de o reducere de jumătate de preț.

Pentru a permite organizarea masterclass-ului, meciul de retragere al lui Tecău a fost reprogramat în 10 iunie, la ora 20:00. Tecău o va avea ca invitată specială în teren pe Simona Halep. La meciul demonstrativ de tenis vor mai participa Robert Lindstedt, fostul partener de dublu al lui Tecău, și Andrei Pavel.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Orădenii au depus 10 proiecte prin platforma online dedicată bugetării participative

Articolul următor

Camera de Comerț Timiș dorește să găzduiască un forum de afaceri dunărean

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share