Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UNPR a lansat proiectul DIGICOMP- Competențe digitale pentru angajați

Prin acest proiect vor crește performanțele digitale a 320 de angajați.

Uniunea Naționalǎ a Patronatului Român (UNPR) împreunǎ cu partenerii Asociația MegLine și AsociațiaPro Vocație” implementează proiectul „DIGICOMP- Competențe digitale pentru angajați” – cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 4.821.456,65 de lei. Valoarea cofinanțării UE -4.098.238,22 de lei și valoarea cofinanțării din bugetul național – 723.218,43 de lei. Perioada de derulare este de 18 luni.

Obiectivul general al proiectului este: „Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe și creșterea performanțelor profesionale pentru 320 de angajați în întreprinderi din sectoarele economice cu potențial competitiv, prin furnizarea unor programe de formare în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor, în scopul creșterii șanselor de dezvoltare sustenabilă și a gradului de adaptabilitate a activității la dinamica pieței muncii a Regiunilor Nord-Vest (Bihor, Bistrița Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj) și Vest (Arad, Caraș- Severin, Hunedoara, Timiș).”

Obiective specifice

Obiectivele specifice vizeazǎ furnizarea de programe de formare relevante în domeniul alfabetizării digitale pentru 320 persoane angajate, majorarea numărului de angajați (40 persoane), creșterea sustenabilității a 60 de întreprinderi prin programe de învățare la locul de muncă în domeniul alfabetizării digitale/TIC, creșterea gradului de conștientizare a 150 angajatori, crearea unor parteneriate public/private cu scopul responsabilizării socio-profesionale între entitățile relevante, implementarea principiului dezvoltării durabile, asigurarea protecției mediului, utilizării eficiente a resurselor si imbunatatirea accesibilitatii, utilizării si calitatii TIC.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Mediul de lucru este mai important pentru unii dintre angajați decât un salariu mai mare, susține Cristina Băcilă, manager de resurse umane la fabrica Ecolor.

Ecolor: “Unii angajați pleacă pentru bani, dar se reîntorc pentru mediul de lucru”

Articolul următor

Liniile de tramvai din Municipiul Oradea se înlocuiesc prin fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share