Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a deschis sesiunea de nominalizări pentru PIN AWARDS 2022

Gala Pin Awards Iasi

După trei ani, Gala Pin Awards se întoarce! Mai sunt doar două săptămâni până când Iaşul va afla cine sunt premianţii industriei locale de IT şi Outsourcing.

Pin Awards 2022 a deschis oficial sesiunea de nominalizări, astfel încât oricine poate face propuneri pentru firmele, proiectele sau persoanele din domeniul IT&O care merită premiate.

Un premiu special se va acorda în acest an IT-iştilor care au sărit în ajutorul ucrainenilor după izbucnirea războiului declanşat de Federaţia Rusă în Ucraina şi care au creat “Cel mai bun instrument digital pentru a ajuta refugiaţii ucraineni”.

Sorţii nu s-au decis încă, iar Iaşul, unul din cele mai importante centre IT din România, încă mai are timp să îşi propună candidaţii. Un juriu va stabili câştigătorii categoriilor propuse, iar premiile vor fi înmânate pe 2 iunie, în cadrul Galei PIN Awards, care va avea loc la Centrul de Evenimente Agora.

La categoria “Companii” vor fi acordate şase premii, pentru “Cea mai activă companie ITO din Moldova de Vest” (cu excepţia Iaşului), „Start-Up-ul anului”, „Noul concurent al anului”, „Compania IT a anului”, „Compania de externalizare a anului” şi pentru „Tranzacţia anului pentru o companie IT locală”.

„Excelenţa antreprenorială merită remarcată şi premiată. Sunt sigur că în căutarea celor mai bune proiecte vom ajunge, treptat, către noi zone de dezvoltare şi de încurajare a antreprenorilor autohtoni cu produse şi servicii inovative şi cu calitate crescută în mentenanţă, şi vom deveni un centru relevant la nivel continental”, crede fondatorul Arhipelago, Marius Alexa, care este şi membru în juriul PIN AWARDS 2022.

Categoria Proiecte va oferi premii pentru:

  • Iniţiativa educaţională a anului
  • Cea mai bună iniţiativă de branding pentru angajatori
  • Cea mai bună iniţiativă IT&O din Republica Moldova
  • Premiul pentru impactul în comunitate
  • Iniţiativa CSR a anului
  • Cel mai bun instrument digital pentru a ajuta refugiaţii ucraineni
  • Dezvoltarea biroului anului

Potrivit Eurostat, România este pe locul doi în Europa cu cea mai mare pondere a femeilor din IT (26%). Iar PIN Aawards 2022 oferă un premiu şi pentru Femeia anului în Industria IT şi de Outsourcing. Acest premiu este oferit în cadrul categoriei Persoane/Individual, alături de premiul pentru Managerul Anului şi de Premiul Special al Juriului.

„Iaşul trebuie să devină un oraş cu adevărat deschis investiţiilor, capabil să creeze, să atragă şi să reţină inteligenţa. Un oraş care să nu lipsească de pe harta europeană a oraşelor regionale de succes”, crede Dan Zaharia, senior consultant Extind.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Primăria Zalău şi-a propus ca întreaga flotă de autobuze ce deserveşte transportul public urban să fie formată din mijloace nepoluante.

Zalăul își cumpără autobuze electrice de 10 milioane de euro

Articolul următor
Sinziana Pardhan

ELBI Electric&Lighting este noul chiriaș al P3 Bucharest A1

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share