Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Show auto la Baia Mare, în parcarea Value Centre

Centrul comercial Baia Mare Value Centre și Camera de Comerț și Industrie Maramureș pregătesc reluarea evenimentului Auto Show Maramureș (ASM).

Centrul comercial Baia Mare Value Centre și Camera de Comerț și Industrie Maramureș pregătesc evenimentul Auto Show Maramureș (ASM).

În perioada 10-12 iunie, la BMVC, în zona exterioară aferentă centrului comercial (parcare) vor fi aduse în atenția publicului larg pasionat de acest eveniment auto cele mai noi modele și tehnologii din domeniu. ASM încurajează promovarea pe piața locală și regională a industriei auto și contribuie la consolidarea relațiilor parteneriale între profesioniștii din domeniu.

La ASM vor fi expuse mașini noi, hibrid, electrice, vehicule de teren, moto & bike, colantări auto & tuning, accesorii auto. Organizația camerală din Maramureș a început să reia evenimentele expoziționale, din februarie 2022, după restricțiile cauzate de pandemie. Primul a fost un târg de nunți, care a avut loc la același centru comercial.

“Criza coronavirusului a spulberat orice plan de evenimente și a îngenuncheat agenții economici din industria evenimentelor”, constata președintele CCIM, Nicolae Tuș. CCIM este o organizație autonomă creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
bnr

O nouă structură la BNR: Comitetul de Plăți

Articolul următor
ulbs rectorat

Universitatea din Sibiu va coordona un proiect de 1,5 milioane euro: primul în cadrul programului Horizon Europe

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
3
Share