Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rombat lansează bateria Heavy Duty Champion HD-EFB, cu o durată de viață de 3 ori mai mare decât cea a bateriilor clasice

Rombat SA, singurul producător integrat 3600 de baterii auto din România, a prezentat astăzi, la Târgul Auto Total Business Show de la București bateria Heavy Duty Champion HD-EFB,  destinată vehiculelor de mare tonaj, a cărei producție va începe la Bistrița,  începând din luna august a acestui an. Bateria a trecut cu succes, în ultimul an, toate testele de laborator și în exploatare pe toate segmentele de utilizare: construcții, transport marfă și persoane, agricultură.

Bateria Heavy Duty Champion HD-EFB înglobează o tehnologie inovativă care crește performanțele acumulatorilor auto și permite creșterea duratei de viață de până la 3 ori comparativ cu bateriile clasice.

Heavy Duty Champion oferă o calitate premium obținută de Rombat SA prin inovări special concepute pentru a asigura performanțe superioare. Produsul nostru garantează o durată de viață de trei ori mai mare, comparativ cu bateriile clasice Heavy Duty și un număr de cicluri de încărcare de 10 ori mai mare decât în cazul bateriilor clasice, la o descărcare de 17,5% în mod continuu, cu impact major in durata de viață a acumulatorilor”, a explicat George Chiriță,  director de vânzări și marketing al Rombat.

Durabilitatea produsului a fost obținută prin mai multe inovații ce reduc la maximum sulfatarea plăcilor și oferă o rezistență maximă la vibrații. Nivelul de vibrații este un indicator extrem de important pentru vehiculele de mare tonaj, în principal din cauza locului de amplasare a bateriei, ceea ce impune o proiectare specială pentru a atenua efectele acestora.

Proiectul tehnologic Heavy Duty Champion HD-EFB, dezvoltat de compania Rombat SA, prezintă indicatori maximi de performanță și în ceea ce privește consumul de apă, aspect ce permite, de asemenea, menținerea performanțelor acumulatorului.

Fiind destinată vehiculelor de mare tonaj, Champion HD-EFB are funcții ”hotel”, care asigură o descărcare lentă, având o capacitate suplimentară de alimentare a consumatorilor în staționare.

Acumulatorii Heavy Duty Champion HD-EFB au fost concepuți pentru Aplicația Euro 5/6, corespunzătoare celor mai restrictive normative de poluare valabile la nivel internațional dar compatibilă și pentru vehicule de o generație mai veche (Euro 4/3)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibiul, Brașovul și Oradea în topul scumpirii locuințelor în trimestrul I 2022

Articolul următor

Drumul expres M44 din Ungaria va fi conectat cu Drumul expres Oradea – Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share