Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centrul medical Târgu Mureș acreditat pentru transplant de țesuturi

Primele demersuri privind înființarea unei bănci de celule și țesuturi au început de mai bine de 10 ani în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu Mureș, însă așteptarea s-a încheiat.

Începând de astăzi, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş – Secţia Clinică Ortopedie şi Traumatologie – a fost acreditat de către Agenţia Naţională de Transplant să desfășoare activităţi de transplant ţesut (os/tendon/ligament).

“Agenţia Naţională de Transplant a acreditat Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş în temeiul prevederilor titlului VI – “Efectuarea prelevării şi transplantului de organe, ţesuturi şi celule de origine umană în scop terapeutic” din Legea 95/2006 prind reforma în domeniul sanitar”, se arată într-un comunicat al SCJU Târgu Mureș.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania de servicii logistice pentru magazine online Simplify by JKG a dat în folosință un centru de e-fufillment la Cluj, pe 1.500 mp.

Simplify și-a deschis centru logistic la Cluj

Articolul următor
Compania Delgaz Grid, din grupul german E.ON, va investi 10 milioane de lei în proiectul de modernizare a distribuției gazelor naturale pe 38 km.

Delgaz Grid anunță investiții record pentru acest an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share