Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Colina Nouă, două premii întâi la gala Imobiliare Awards

Proiectul rezidențial Colina Nouă, din comuna clujeană Vultureni, a primit două premii întâi în cadrul galei Imobiliare Awards, de la București.
Ansamblul rezidențial din Băbuțiu a fost premiat pentru componenta sa de mediu | Foto: Colina Nouă

Proiectul rezidențial Colina Nouă, din comuna clujeană Vultureni, a primit două premii întâi în cadrul galei Imobiliare Awards, de la Radisson Blu București.

“Încheiem o săptămână în care eforturile noastre de până acum au primit recunoaștere la nivel național: Colina Nouă este proiectul rezidențial de case al anului 2021 în România și proiectul Green și Smart al anului în România.

Colina Nouă o construim în continuare cu oameni, pentru oameni. Mulțumim întregii echipe care are o viziune comună despre cum ar trebui să arate cel mai bun loc în care ne creștem copiii”, au arătat reprezentanții dezvoltatorului

În satul Băbuțiu, din Vultureni, magnatul american Donald James Lothrop, care a gestionat un fond de investiții de 1 miliard de dolari, și partenerii săi de afaceri pun bazele unui proiect rezidențial cu 600 de vile și 3.000 de oameni, Colina Nouă, printr-o investiție în infrastructură de 50 de milioane de euro.

Întâlnire la vârf a imobiliarilor din România

La alte categorii, Napoca Imobiliare a fost desemnată ca agenția anului 2021 în Cluj-Napoca, pentru al doilea an consecutiv, iar agentul său, Cătălin Lupoian, brokerul anului în România. 800 de participanți au fost prezenți la evenimentele Imobiliare Hub și Imobiliare Awards, de la București, dedicate exclusiv comunității din real estate-ul românesc.

Pulsul pieței și viziunea domeniului real estate pe termen scurt și mediu, în contextul actual, au fost vizate în cadrul unei sesiuni speciale. Printre vorbitori s-au numărat reprezentanți ai companiilor Mulberry Development, Blitz Imobiliare, Google, ADNBA, Premier Estate Management, Gran Via, Nordis Group, One United Properties, Green Angels, RE/MAX, Inter Imobiliare, SVN.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ce vor clujenii de la Someș: natură și loisir, nu imobiliare și industrie

Articolul următor

APIA face plățile aferente trimestrului I 2022 pentru ameliorarea raselor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share