Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

APIA face plățile aferente trimestrului I 2022 pentru ameliorarea raselor

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează prin Centrele Județene plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna martie sau trimestrul I al anului 2022, în funcție de opțiunea asociațiilor exprimată în cererea inițială.

Suma autorizată la plată este în valoare de 17.001.773,83 lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), pentru solicitanții care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare.

În Bihor

„APIA Centrul Judetean BIHOR a autorizat la plată o sumă de 188.206,74 lei aferentă ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, pentru serviciile prestate în luna martie”, a declarat Cristian Câmpan – directorul executiv APIA Centrul Judetean BIHOR.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
Proiectul rezidențial Colina Nouă, din comuna clujeană Vultureni, a primit două premii întâi în cadrul galei Imobiliare Awards, de la București.

Colina Nouă, două premii întâi la gala Imobiliare Awards

Articolul următor
Fabricantul clujean de produse cosmetice Cosmetic Plant va investi în automatizarea capacității de producție și are în plan o nouă unitate.

Cosmetic Plant - nouă fabrică, în parc industrial

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share