Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

STOP pesticidelor contrafăcute și ilegale!

Atenție! Au fost identificate pe piață produse contrafăcute, cu denumirea falsă de „Mospilan 20 SG”, cu etichete în limba maghiară, ucraineană etc., în diverse ambalaje.

Aceste produse au un conținut și proprietăți fizico-chimice total diferite de cele ale produsului original omologat în România, care este produs de către compania japoneză Nisso Chemical Europa și comercializat exclusiv în România de către Summit Agro România și partenerii săi.
Aceste produse contrafăcute, cu denumirea falsă de „Mospilan 20 SG”, nu au fost omologate și testate în România și vă pot distruge culturile, vă pot polua terenurile și producția agricolă. Pentru a evita impactul negativ asupra consumatorilor, recoltele compromise cu asemenea produse contrafăcute trebuie distruse, întrucât conțin reziduuri de produse neomologate în Romania și nu vor fi acceptate pentru comercializare de către rețelele de magazine alimentare din țară și la export.
În partea stângă, vedeți cum arată SINGURUL PRODUS ORIGINAL MOSPILAN 20 SG, omologat în România și folosit cu succes de peste 20 de ani de către agricultori.
În partea dreaptă, vedeți cum arată unul din produsele contrafăcute, de care trebuie să vă feriți:

Haideți să facem împreună SCUT împotriva comercializării și utilizării de produse contrafăcute în agricultură! Pentru aceasta, vă rugăm să ne transmiteți la adresa de e-mail sesizari@sumi-agro.ro orice situație ce vă ridică suspiciunea comercializării de produse CONTRAFĂCUTE din portofoliul Summit Agro România.
Vă asigurăm că Summit Agro România ia toate măsurile necesare pentru depistarea și înlăturarea, produselor contrafăcute de pe piață. Produsele contrafăcute produc prejudicii importante atât fermierilor și consumatorilor de produse agricole, precum și companiei Summit Agro România și partenerilor săi.
Pentru mai multe detalii despre pagubele pe care utilizarea produselor contrafăcute le aduce culturilor agricole, oamenilor și mediului înconjurător, vă rugăm să consultați articolul „STOP! Pesticide contrafăcute și ilegale”, de pe site-ul AIPROM. AIPROM este Asociația Industriei producătorilor de produse pentru protecția plantelor din România, asociație din care face parte și compania Summit Agro România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ordinul Arhitecţilor din România - Filiala Transilvania (OAR-T) și-a desemnat actualul președinte, Daniela Maier, pentru încă un mandat.

Daniela Maier, aleasă în fruntea arhitecților din Transilvania

Articolul următor
Lucrările la investiția de 45 de milioane de euro a WIP Industries, din Parcul Industrial Câmpia Turzii (PICT), înaintează în ritm alert.

Fabrica WIP Industries din Câmpia Turzii prinde contur

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Energie verde la sediul DGASPC Bihor

Consiliul Județean Bihor a aprobat în ședința extraordinară de luni, 15 iulie, un proiect de hotărâre privind instalarea…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share