Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Daniela Maier, aleasă în fruntea arhitecților din Transilvania

Ordinul Arhitecţilor din România - Filiala Transilvania (OAR-T) și-a desemnat actualul președinte, Daniela Maier, pentru încă un mandat.

Ordinul Arhitecţilor din România – Filiala Transilvania (OAR-T) și-a desemnat actualul președinte, Daniela Maier, pentru încă un mandat.

Ea a fost reconfirmată în funcţia de preşedinte al OAR-T de către cei 90 de membri ai filialei, prezenţi la Conferinţa Teritorială de Alegeri (CTA) 2022. Echipa de conducere este completată de profesionişti cu experienţă vastă în domeniul arhitecturii şi proiectării din Cluj-Napoca.

Din aceasta fac parte arhitecții Eleonora Dulău – vicepreşedinte de comunicare, Dan Domşa – vicepreşedinte de educaţie, Cosmin Morărescu – vicepreşedinte de legislaţie, Corina Caraba, vicepreşedinte pe Sălaj, Monica Raţiu – vicepreşedinte pe Bistriţa-Năsăud, Marcel Crişan – trezorier.

La CTA, membrii OAR-T mai desemnează delegații și supleanții care vor reprezenta filiala la Conferința Națională; candidații propuși să facă parte din Consiliul Național al OAR; membrii comisiilor de cenzori / disciplină. Sunt considerați ca participanți cu drept de vot toți membrii filialei cu plata la zi a cotizației.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Municipiul Cluj-Napoca a finalizat proiectul european Reflow, cu activități de conștientizare a tranziției către economia circulară în sectorul energetic.

Proiectul Reflow: Clujul acceptă tranziția spre economia circulară

Articolul următor

STOP pesticidelor contrafăcute și ilegale!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share