Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Garda Forestieră Timișoara a dat amenzi totale de 313.000 de lei într-o lună

scenic oak forest in Germany fives a harmonic background

Garda Forestieră Timișoara a realizat, în perioada aprilie-mai 2022, acțiuni de control pentru respectarea regimului silvic în fondul forestier național. S-a acordat o atenție deosebită parchetelor aflate în exploatare, a circulației materialului lemnos, urmăririi gestionare a masei lemnoase și modului în care sunt înregistrate și urmărite stocurile agenților economici care desfășoară activități de exploatare și/sau prelucrare.

Aceste acțiuni s-au desfășurat pe raza județelor Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș.

În urma acestor verificări au fost acordate 130 sancțiuni contravenționale cu valoare totala de 313.000 lei. De asemenea, a fost confiscat un volum total de 364 mc material lemnos cu valoare de peste 84.680 lei.

Au fost efectuate verificări în echipe mixte unde au participat și reprezentanții inspectoratelor județene de poliție, fiind aplicate un număr de 11 sancțiuni contravenționale cu o valoare de 66000 lei iar ca măsură complementară s-a confiscat total volumul de 257 mc cu o valoare de peste 79075 lei.

Garda Forestieră a identificat suprefețe de fond forestier pentru care nu este asigurată paza. Astfel împreună cu ocoalele silvice nominalizate, au fost preluate în vederea asigurării pazei 793 ha de pădure.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trei secții de la Spitalul de Copii Timișoara vor oferi de condiții mai bune de tratament. Primăria dă șase milioane de lei

Articolul următor
Autostrada Unirii va costa cu 37 milioane euro în plus, sumă care periclitează finanțarea proiectului prin PNRR.

Finanțarea autostrăzii Ardeal – Moldova, periclitată de tunelurile pentru animale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share