Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investitorii arădeni, consultați despre traseul Drumului expres Arad – Oradea

Luni, 6 iunie 2022, a avut loc la Consiliul Județean Arad o întâlnire cu un grup de investitori de pe traseul viitorului Drum expres Arad-Oradea.

Investitorii au solicitat ca în proiectarea drumului să se țină cont și de afacerile pe care aceștia le-au dezvoltat în zonă, pentru a facilita accesul acestora la drumul expres.

,,Aradul este unul dintre cele mai importante centre logistice din vestul României, unde s-au dezvoltat afaceri conexe căii ferate și transporturilor rutiere. Nu putem ignora aceste direcții de investiții atunci când proiectăm drumul expres Arad-Oradea pentru că vorbim despre o investiție pe termen lung, nu doar pe următorii cinci sau zece ani, de la care ne așteptăm să ajute mediul de afaceri.  L-am invitat la întâlnirea de astăzi și pe europarlamentarul Gheorghe Falcă, fostul primar al municipiului Arad, pentru că are experiență în marile proiecte de infrastructură, a participat la pregătirea documentației pentru autostradă și cunoaște foarte bine realitățile arădene”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

În urma discuțiilor de astăzi echipei de proiectare i s-au solicitat câteva variante care să permită dezvoltarea perimetrului Șofronea-Curtici, având în vedere și proiectele de zeci de milioane de euro care sunt în implementare acolo.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Încă două pasaje subterane la Oradea, din care unul pentru tramvaie, la Magazinul Crișul

Articolul următor

Soluție pentru mobilitate prin care salvezi timp, reduci poluarea. Proiectele de centuri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share