Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

RE/MAX permite cumpărarea de proprietăți cu criptomonede

Rețeaua de agenții imobiliare RE/MAX a perfectat un parteneriat cu platforma de investiții digitale Tradesilvania pentru tranzacționarea de proprietăți în criptomonede.

Rețeaua de agenții imobiliare RE/MAX a perfectat un parteneriat cu platforma de investiții digitale Tradesilvania pentru tranzacționarea de proprietăți în criptomonede.

Parteneriatul, unic în România, este o tendință care se regăsește și în alte piețe, susțin reprezentanții rețelei. „Tot mai mulți vânzători și dezvoltatori imobiliari din țările vestice, chiar din România, acceptă plata în criptomonede. Tendința se află pe un trend ascendent de o bună perioadă. Peste câțiva ani, tranzacțiile cu active digitale nu vor mai fi deloc exotice; trebuie să ne pregătim din timp pentru noua normalitate a viitorului. Parteneriatul vine ca o continuare a strategiei noastre de dezvoltare”, a declarat Răzvan Cuc, președintele RE/MAX România.

RE/MAX România a avut, în ultima perioadă, solicitări și tranzacții cu crypto, însă printr-un proces destul de lung și anevoios. Compania a ales soluțiile Tradesilvania după o analiză a funcționalităților platformelor de investiții și custodie a activelor digitale, raportat la securitate, protecție a bunurilor digitale, factori juridici, administrativi și de reglementare.

Tradesilvania se va ocupa de reglementarea legală a tranzacțiilor

Misiunea Tradesilvania este de a oferi o experiență simplificată și transparentă, care îi include activ pe clienți în proces, realizând cadrul de reglementare legală și asigurând calitatea interacțiunii lor cu RE/MAX. În România, rețeaua imobiliară are 60 de francize și 800 de membri. Planul său de extindere la nivel național vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real estate. Compania are  125.000 de agenți afiliați, în 8.000 de birouri, aflate în 110 de ţări. Tradesilvania este prezentă în România la Cluj-Napoca și București și oferă acces la 56 de criptomonede, servicii over the counter, servicii de asset management, custodie și infrastructură financiară blockchain pentru persoane fizice, companii și instituții.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ecosistemul de tech, valoarea adăugată de care Oradea are nevoie

Articolul următor

Primul parc industrial cu terminal cargo din România prinde contur la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share