Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O companie din Silicon Valley va face sute de angajări la Cluj-Napoca și la Timișoara

HTEC Group, companie de servicii de tehnologie, consultanță și software, va crea până la 1.000 de noi joburi la Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, București.
Marile orașe din Transilvania și Banat se află pe harta expansiunii HTEC

HTEC Group, companie de servicii de tehnologie, consultanță și software, va crea până la 1.000 de noi joburi la Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, București.

HTEC Group intră pe piața din România după atragerea unei investiții de 140 milioane de dolari pentru extindere globală. Aceasta vrea să creeze oportunități de dezvoltare profesională în IT. Viitorii angajați vor crea noi produse digitale disruptive pentru sănătate și MedTech, HighTech, transporturi și mobilitate inteligentă, retail, FinTech și Banking, Media și Entertainment, GreenTech, energie, LabTech, ScienceTech.

Înființată în 2008, la Belgrad, de către o echipă mică, HTEC Group are acum sediul central în San Francisco, devenind o companie globală cu birouri în SUA, Marea Britanie, Australia, Suedia și Olanda. În Sud-Estul Europei, HTEC a deschis centre de dezvoltare în care activează 1.600 de oameni. Echipa livrează servicii și produse digitale, inginerie pentru big data, data analytics, inteligență artificială, dezvoltare de platforme, robotică și internetul lucrurilor.

Bazin larg pentru recrutarea de ingineri și designeri

„România este o alegere naturală în strategia de extindere a HTEC în Europa Centrală și de Sud-Est, având în vedere puterea sectorului IT, mediul concurențial, pool-ul de ingineri și designeri talentați care se potrivesc perfect modului nostru de lucru”, a menționat David Schoch, COO al HTEC Group. HTEC are o medie de 100 de angajări lunar, în special ingineri, dezvoltatori, manageri de proiect și de produs, designeri, experți, consultanți de business și resurse umane.

Aceasta este o companie globală de consultanță, software engineering și dezvoltare de produse digitale pentru produse inovatoare și servicii complexe de inginerie pentru liderii mondiali în high-tech, startup-uri disruptive, corporații și companii din Fortune 500. HTEC are 16 centre de dezvoltare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ATP Trucks Automobile anunță producția de serie pentru primul lot de autotractoare Truston la Baia Mare

Articolul următor
Operațiunile vizează tronsonul încadrat în categoria drumurilor asfaltate, în zona pârtiei Buscat.

Drumul spre stațiunile Băișoara și Buscat a intrat în proces de reparație

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share