Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Urcă piața construcțiilor la Cluj. S-au dat mai multe autorizații

Direcția Județeană de Statistică (DJS) Cluj a anunțat evoluția autorizațiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidențiale în primele patru luni ale anului.

Direcția Județeană de Statistică (DJS) Cluj a anunțat evoluția autorizațiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidențiale în primele patru luni ale anului.

În aprilie, în Cluj s-au eliberat 197 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale. Sunt cu 21 mai puține comparativ cu luna corespunzătoare din 2021, dar cu 46 mai multe față de luna anterioară.

În primele patru luni ale acestui an, numărul autorizațiilor de construire pentru clădiri rezidențiale eliberate în județ a fost de 777, cu 112 mai mare comparativ cu aceeași perioadă din 2021.

Sursa datelor o constituie cercetarea statistică lunară “Autorizații de construire eliberate pentru clădiri”. Aceasta se adresează instituțiilor administrației publice locale (consiliul județean și cele locale). Clădirea rezidențială este folosită integral sau peste 50% pentru locuit.

În alte clădiri se cuprind: hoteluri, alte clădiri simple; pentru comerțul cu ridicata și cu amănuntul; pentru transport și telecomunicații, clădiri industriale și agricole; pentru învățământ, știință, cultură și artă, ocrotirea sănătății, sport și agrement.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Invitație de participare la ofertare

Articolul următor
Un instrument util fermierilor în practicarea unei agriculturi durabile și de eficientizare a activității, Agrim Smart Farming (ASF), a fost lansat la Expo Agriplanta.

USAMV și Fundația READ au lansat aplicația Agrim

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share