Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mutu își lansează autobiografia la Sports Festival

Cartea autobiografică a lui Adrian Mutu, “Revenirea din infern”, va fi lansată sâmbătă, 11 iunie, de la 17:00, în cadrul Sports Festival.

Cartea autobiografică a lui Adrian Mutu, “Revenirea din infern”, va fi lansată sâmbătă, 11 iunie, de la 17:00, în cadrul Sports Festival.

Evenimentul este organizat la hotelul Radisson Blu. Vor participa, alături de Adrian Mutu și de autorul Cătălin Oprișan, vedete din lumea sportului care i-au fost aproape fostului căpitan al echipei naționale pe parcursul carierei sale.

Printre acestea se va număra și celebrul antrenor Cesare Prandelli, cel care a semnat și cuvântul-înainte al cărții. Înainte de a încălța pentru ultima dată ghetele de fotbalist în cadrul meciului său de retragere, Mutu a povestit cel mai dificil meci al său: cel cu sine însuși.

Astfel, s-a născut autobiografia sa, scrisă în colaborare cu jurnalistul Cătălin Oprișan, publicată de editura Bookzone: ”Nu este o carte despre fotbal, ci una a confesiunilor, o carte în care Adrian Mutu a spus tot, tot ce presa nu a reușit să scrie și publicul și-ar fi dorit să afle”.

Volumul cuprinde dezvăluiri despre cele mai dificile și cele mai fericite momente din viața lui Mutu, episoade memorabile, lecții de viață importante învățate pe propria piele.

Biografie Adrian Mutu

Născut în 1979, Mutu și-a început cariera în fotbalul profesionist la FC Argeș, a continuat la Dinamo. Odată cu transferul la Internazionale Milano, din 1999, a început o lungă poveste în fotbalul italian. Aceasta a fost întreruptă temporar odată cu plecarea la Chelsea și suspendarea sa în urma scandalului “Cocaina”.

Totuși, după revenirea în Peninsulă, Mutu a continuat să impresioneze, devenind “Il fenomeno”, unul dintre cei mai îndrăgiți jucători străini din Seria A. Pe parcursul carierei sale internaționale, a evoluat pentru Inter, Hellas Verona, Parma, Juventus, Fiorentina, Cesena, Chelsea și Ajaccio.

Recent, a fost desemnat drept cel mai bun jucător al Fiorentinei din ultimii 20 de ani. Căpitan al lotului național al României și golgheter all-time al echipei naționale alături de Gheorghe Hagi, Mutu este o figură emblematică a sportului românesc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Transilvania Digital Innovation Hub (TDIH), DIH4Society și Digivest au fost selectate pentru finanțare în rețeaua E-DIH.

Patru hub-uri digitale din Transilvania și Banat, selectate pentru finanțare europeană

Articolul următor
S-a deschis a doua ediție a evenimentului Auto Show Maramureș (ASM), organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) în parteneriat cu Baia Mare Value Centre (BMVC).

Dealerii auto din Maramureș s-au adunat la Value Centre

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share