Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dealerii auto din Maramureș s-au adunat la Value Centre

S-a deschis a doua ediție a evenimentului Auto Show Maramureș (ASM), organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) în parteneriat cu Baia Mare Value Centre (BMVC).
Expoziția organizată de CCIM se derulează anul acesta fără restricții | Foto: Motomaxx

S-a deschis a doua ediție a evenimentului Auto Show Maramureș (ASM), organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) în parteneriat cu Baia Mare Value Centre (BMVC).

14 companii din domeniul industriei auto expun la BMVC cele mai noi modele de autovehicule, mașini off-road și on-road, mașini de epocă, accesorii auto și karting.

ASM eveniment de referință în domeniul auto, a fost deschis oficial de președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, Florentin-Nicolae Tuș, managerul Baia Mare Value Centre.

Președintele CCIM a adresat în mod special mulțumiri dealerilor auto care, în ciuda crizei care marchează această industrie, s-au mobilizat și au reușit să aducă în atenția publicului maramureșean cele mai noi modele și tehnologii auto.

BMVC va reînnoi parteneriatul

Managerul centrului comercial a asigurat organizația camerală de susținere în ceea ce privește locația de desfășurare a acestui eveniment și pe viitor.

Oficialii Inspectoratului Județean de Poliție au apreciat profilul evenimentului și au lansat invitația publicului larg de a vizita standul serviciului rutier pentru a cunoaște tehnica de lucru a polițiștilor maramureșeni. Expoziția poate fi vizitată până duminică seara, în parcarea BMVC, iar intrarea este gratuită.

CCIM a confirmat revenirea în calendarul expozițional, în acest an, a târgului de nunți, sistat după apariția pandemiei. Evenimentul a suscitat un interes deosebit, după lunga perioadă de pauză, fiind rezervate toate standurile. “Criza coronavirusului a spulberat apoi orice plan de evenimente și a îngenuncheat agenții economici din industria evenimentelor”, concluziona Nicolae Tuș, președintele CCIM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cartea autobiografică a lui Adrian Mutu, “Revenirea din infern”, va fi lansată sâmbătă, 11 iunie, de la 17:00, în cadrul Sports Festival.

Mutu își lansează autobiografia la Sports Festival

Articolul următor
Organizația Tășuleasa Social, inițiatoarea Via Transilvanica, a parafat un contract de colaborare cu FarOut, cea mai folosită aplocație pentru trasee de lungă distanță.

Via Transilvania intră în aplicația FarOut

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share