Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Străzile din Turda, canalizate pe bani europeni

Lucrările de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare au continuat în iunie prin investițiile din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii''.

Lucrările de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare au continuat în iunie prin investițiile din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii”.

Intervențiile vizează străzile Tineretului, Lotus, Nuferilor, Panseluțelor, Constructorilor, Clujului – reabilitare apă, Lăcrămioarelor, Traian Agriculturii – extindere canalizare. Proiectul este unul cu finanțare europeană, de 130 de milioane de euro.

Acesta va permite realizarea unor investiții majore în infrastructura de apă și canal destinat modernizării și extinderii infrastructurii în vederea îndeplinirii cerințelor europene. Infrastructura în unele zone nu a fost modernizată de 50 de ani sau este inexistentă.

13 localități din zonă sunt prinse în proiect

Compania de Apă Arieș (CAA) a atribuit mai multe contracte din proiectul regional ce privește modernizarea sistemelor de apă și canalizare din zonă.

Printre câștigători se numără asocierea Awe Infra – Îndemânarea Prodcom; Eptisa România, Eptisa Servicios de Ingineria; Hidroconstrucția, TCI Contractor General Cluj; ACSA Turda – Criteria Inc – OMS Kornyezetvedelmi, Agripipe, Emit Group, Ercolle Marreli; Nord Conforest, Aparo Consult, Eco Aqua Design.

În proiectul regional sunt incluse municipiile Turda și Câmpia Turzii, comunele Aiton, Călăraşi, Ciurila, Luna, Mihai Viteazu, Petreştii de Jos, Ploscoş, Sănduleşti, Tureni, Tritenii de Jos, Viişoara, toate din Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apa Văii Arieșului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Evenimentul Cluj Innovation Camp (CIC) a adunat, în noua clădire de birouri ABC Incubator, numeroși antreprenori interesați de acest domeniu.

Zeci de antreprenori în tehnologie la Cluj Innovation Camp

Articolul următor
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a solicitat companiilor să se implice financiar în susținerea principalelor cluburi de fotbal din oraș.

Edilul Clujului cere firmelor să finanțeze Universitatea și CFR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share