Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ciceo: “Aeroporturile românești stau mai bine decât cele mari din străinătate”

Directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo, președintele Asociației Aeroporturilor din România (AAR) susține că situația de pe aerogărilor autohtone este mai bună decât a celor mari din afara țării.

Directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo, președintele Asociației Aeroporturilor din România (AAR) susține că situația de pe aerogărilor autohtone este mai bună decât a celor mari din afara țării.

Șeful AAR spune că în Europa este o problemă generală cu aglomerația și întârzierile, conform Digi 24. “Situația în România este mai bună decât în restul Europei. Ne pare rău pentru neplăcerile pasagerilor. Încercăm cu companiile de handling și cu companiile aeriene să atenuăm cât mai mult cauzele acestor întârzieri.

Cauza acestei aglomerații este lipsa de personal pe aeroporturile mari din Europa, pentru companiile aeriene și companiile de handling în perioada de criză. Au disponibilizat personal, traficul a crescut brusc în mai 2022.

Față de mai 2021, e de trei ori mai mare în România, la fel în Europa. Una dintre principalele cauze o reprezintă disponibilizarea personalului în timpul pandemiei”, a spus Ciceo.

Concedierile din pandemie afectează acum companiile și aeroporturile

El a recomandat oamenilor să se informeze la companiile aeriene legat de charterele turistice, iar cu o zi înainte să verifice din nou ora și zborul. “Ar trebui să fie cu trei ore înainte în aeroport, ca să reușească să facă check-in și toate procedurile”, a mai spus președintele AAR.

Pasagerii de pe mai multe aerogări din România, în special Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHC) Otopeni au reclamat că nu primesc informații cu privire la întârzierile apărute. La AIHC s-au format cozi de sute de oameni la check-in, controlul de securitate, mâncare, chiar la toalete.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Iași HR VIBES: Specialiștii de resurse umane discută despre transformarea departamentului de HR

Articolul următor
Horia Ciorcilă, președintele Băncii Transilvania (BT), va fi implicat în finanțarea Muzeului Ilie Năstase, a anunțat, la Cluj, celebrul tenismen român.

Președintele Băncii Transilvania se implică în finanțarea Muzeului Ilie Năstase

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share