Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul DoubleTree by Hilton face cinci ani de activitate pe piața turistică a Clujului

DoubleTree by Hilton Cluj - City Plaza aniversează cinci ani de când și-a deschis porțile către public sub brandul DoubleTree by Hilton.

DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza aniversează cinci ani de când și-a deschis porțile către public sub acest brand internațional.

După ce a traversat cu succes perioada extrem de dificilă din pandemie, DoubleTree by Hilton Cluj marchează momentul aniversar printr-o campanie de strângere de fonduri pentru susținerea programului Școli cu scLipici al Fundației Noi Orizonturi.

”Cu ocazia celor 5 ani de activitate a DoubleTree by Hilton Cluj, dorim să sărbătorim relația frumoasă pe care ne-am construit-o cu comunitatea locală și să recunoaștem importanța educației timpurii în dezvoltarea sustenabilă.

Activând într-un domeniu care se confruntă cu lipsa cronică de forță de muncă, ne implicăm în proiecte educative atât la nivel de parteneriat școală duală și stagii de pregătire pentru studenții universităților clujene, cât și în proiecte de mentorat și literație la nivel școlar.

Soluția pe termen lung pentru criza forței de muncă trebuie să includă un parteneriat pe termen lung între mediul de business, cel academic și societate”, a spus Andreea Balaj, director general al DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza.

Campanie pentru bibliotecile din Transilvania

Campania de strângere de fonduri a început la 1 iunie și continuă până la finalul lunii, obiectivul total fiind de 12.500 de lei, sumă pe care hotelul o va dubla pentru a dona 25.000 de lei. “Aceste fonduri vor fi folosite pentru a umple rafturile bibliotecilor din cinci centre comunitare din județele Cluj, Timiș, Sălaj, Harghita și Satu-Mare cu 5.000 de cărți care vor crește buni cititori.

Orice membru al comunității poate dona, locuitori ai orașului, simpatizanți ai brandului sau companii care doresc să se alăture cauzei susținute de DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza”, îndeamnă conducerea unității turistice.

Inclus în programul Hilton Honors

Hotelul oferă servicii de cazare încadrate în categoria 5 stele, servicii de alimentație publică prin restaurantul Marco Polo și Syndicate Bar, servicii de evenimente sociale și corporate, servicii de wellness cu sală de fitness, servicii de masaj disponibile în centrul de sănătate Salute per Aqua.

“Hotelul este situat convenabil chiar în centrul orașului, la câțiva pași de Parcul Central și ușor accesibil cu mașina sau cu transportul public. DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza participă la Hilton Honors, program de fidelizare a oaspeților premiat pentru cele 18 mărci de clasă mondială ale Hilton.

Membrii Hilton Honors, care fac rezervări direct prin canalele Hilton preferate, au acces instantaneu la beneficii, incluzând un mod de plată flexibil care permite membrilor să aleagă aproape orice combinație de puncte și bani pentru a rezerva un sejur, o reducere exclusivă pentru membri care nu poate fi găsită nicăieri altundeva și Wi-Fi standard gratuit.

Membrii au acces la tehnologia contactless exclusiv prin intermediul aplicației mobile Hilton Honors, lider în industrie, unde membrii Hilton Honors pot face check-in, alege camera și pot accesa camera folosind cheia digitală.

DoubleTree by Hilton este un portofoliu global în creștere rapidă, cu 615 hoteluri de lux, cu 141.000 de camere în 48 de țări. De mai bine de 50 de ani, DoubleTree by Hilton a continuat să fie un simbol al confortului pentru călătorii de afaceri și de plăcere din întreaga lume, de la întâmpinarea oaspeților cu biscuiții săi de ciocolată caldă DoubleTree, până la servirea comunității locale.

DoubleTree by Hilton oferă spații de cazare și facilități moderne, inclusiv experiențe unice de mâncare și băutură, oferte de fitness de ultimă generație și spații pentru întâlniri și evenimente. Membrii Hilton Honors care fac rezervări direct prin canalele Hilton preferate au acces la beneficii instantanee”, spun reprezentanții hotelului din Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Delegația întreprinzătorilor a fost formată din companii care au afaceri în industria de software, digital marketing, industria mobilei, tehnologie și inginerie.

Desant clujean de business în Sălaj. Ce domenii vizează investitorii

Articolul următor

Pistă de biciclete lângă Dej, la finanțare prin PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share